reklama
Cudownie!!!! Trzymamy kciuki i koniecznie dawaj znac!Dziewczyny, dzięki za świetną radęw sprawie ilości komórek. Wzięłam ten standardowy pakiet. I dziś pobierają materiał do genetycznych. Wszystkie zarodki przetrwały. 6 idzie do badania
![]()
Wow ale wynik...Dziewczyny, dzięki za świetną radęw sprawie ilości komórek. Wzięłam ten standardowy pakiet. I dziś pobierają materiał do genetycznych. Wszystkie zarodki przetrwały. 6 idzie do badania
![]()
Kasialucky
Fanka BB :)
Dziewczyny, dzięki za świetną radęw sprawie ilości komórek. Wzięłam ten standardowy pakiet. I dziś pobierają materiał do genetycznych. Wszystkie zarodki przetrwały. 6 idzie do badania
![]()

@Kasialucky Jak u Ciebie?
W czwartek mam wizytę już ostatnia przed cc. W zasadzie do cc zostało mi 10 dni. Czuję się jak wieloryb i zaczynam rozumieć jaki organizm jest mądry że pod koniec to już bardziej chcemy pozbyć się brzucha niż boimy się porodu. 8 miesiąc to był jeszcze luzik a teraz to ja już jakaś inwalidka jestem
W czwartek mam wizytę już ostatnia przed cc. W zasadzie do cc zostało mi 10 dni. Czuję się jak wieloryb i zaczynam rozumieć jaki organizm jest mądry że pod koniec to już bardziej chcemy pozbyć się brzucha niż boimy się porodu. 8 miesiąc to był jeszcze luzik a teraz to ja już jakaś inwalidka jestem

To już ostatnia prosta@Kasialucky Jak u Ciebie?
W czwartek mam wizytę już ostatnia przed cc. W zasadzie do cc zostało mi 10 dni. Czuję się jak wieloryb i zaczynam rozumieć jaki organizm jest mądry że pod koniec to już bardziej chcemy pozbyć się brzucha niż boimy się porodu. 8 miesiąc to był jeszcze luzik a teraz to ja już jakaś inwalidka jestem![]()

Ile kilo masz do przodu?
Po porodzie ruszysz na spacery bo to lato to szybko wrócisz do formy
Ja mam mało kg do przodu ale czuję się jak z twardym arbuzem w brzuchu! Ani się schylić ani obrócić ani usiąść na wcTo już ostatnia prosta
Ile kilo masz do przodu?
Po porodzie ruszysz na spacery bo to lato to szybko wrócisz do formy

Kaja jak u Was? Jak tam córeczka? Latem dzieci mają wiecej bodźców więc pewnie czekają Cie skoki rozwojowe!

Jest dobrze , Emilka to kochane dziecko. Skoki do 6 miesiąca ma za sobą i to nałożyło się z ząbkowaniem bo ma dwie dolne jedynki, panna zaczyna mieć już swoje zdanieJa mam mało kg do przodu ale czuję się jak z twardym arbuzem w brzuchu! Ani się schylić ani obrócić ani usiąść na wcdopiero zaczęłam to czuć od 37tc. Wcześniej też ale to byl inny kaliber! Brzuch był jakiś bardziej miękki
Kaja jak u Was? Jak tam córeczka? Latem dzieci mają wiecej bodźców więc pewnie czekają Cie skoki rozwojowe!![]()

Lubi być na dworze a nie koniecznie w wózku. W gondoli już nie ma spacerów chyba że śpi. Spaceruje w nosidełku wpiętym w stelaż wózka, chociaż najbardziej woli spacery na rękach. Jak płacze i marudzi w domu to wystarczy tylko wyjść na podwórko i jest inne dziecko. Nadal dużo śpi w dzień.
Przez ząbkowanie i skok rozwojowy(fizjoterapeuta tak twierdzi) przestała lubić leżenie na plecach na macie, od razu przekręca się na brzuch.
Na łóżku i w wózku jest ok ale na twardszej macie jak ją położę na plecach to się cała spina i płacze.
Ooo to dużo się dzieje! Ważne że masz na nią sposoby. Teraz lato to będziesz częściej wychodzić z Emilką! Ona chce poznawać świat a nie leżeć na placachJest dobrze , Emilka to kochane dziecko. Skoki do 6 miesiąca ma za sobą i to nałożyło się z ząbkowaniem bo ma dwie dolne jedynki, panna zaczyna mieć już swoje zdanie
Lubi być na dworze a nie koniecznie w wózku. W gondoli już nie ma spacerów chyba że śpi. Spaceruje w nosidełku wpiętym w stelaż wózka, chociaż najbardziej woli spacery na rękach. Jak płacze i marudzi w domu to wystarczy tylko wyjść na podwórko i jest inne dziecko. Nadal dużo śpi w dzień.
Przez ząbkowanie i skok rozwojowy(fizjoterapeuta tak twierdzi) przestała lubić leżenie na plecach na macie, od razu przekręca się na brzuch.
Na łóżku i w wózku jest ok ale na twardszej macie jak ją położę na plecach to się cała spina i płacze.

reklama