LadyCaro
Moderator
no nic, jak teraz jest okej to ja bym jutro pogadała z lekarzem na wizycie. Daj znać.Ja miałam 16 jednostek. Tak, to takie nakręcane...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no nic, jak teraz jest okej to ja bym jutro pogadała z lekarzem na wizycie. Daj znać.Ja miałam 16 jednostek. Tak, to takie nakręcane...
A dawka Recovelle chyba zależy od AMH, BMI, więc to dość indywidualne...?Ja miałam 16 jednostek. Tak, to takie nakręcane...
Lekarz dobrał tak jak trzeba pewnie. Ja się doszukuję przyczyny sama i tak się zastanawiam, że może już zbyt dużo tego wszystkiego jak na mój organizm.A dawka Recovelle chyba zależy od AMH, BMI, więc to dość indywidualne...?
Doktor stwierdził, że to musiała być reakcja stresowa, bo wszystko jest w porządku... Ale nie ukrywam wystraszyłam się przy tych objawach nieźle...no nic, jak teraz jest okej to ja bym jutro pogadała z lekarzem na wizycie. Daj znać.