DagmaraP
Początkująca w BB
Kiedyś... Już miałam większe najdzieje przy drugim podejściu. Czasami mam wrażenie że lekarze coś źle robią3mam kciukidawaj znać .... ja jestem z Farnham ( Surrey) ... stres niesamowity
... ale kiedyś misi nam się udać.
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedyś... Już miałam większe najdzieje przy drugim podejściu. Czasami mam wrażenie że lekarze coś źle robią3mam kciukidawaj znać .... ja jestem z Farnham ( Surrey) ... stres niesamowity
... ale kiedyś misi nam się udać.
![]()
Ja tez tak myślałam, ze po 1 razie będę już w ciąży! Ze jak to ma się nie udaćKiedyś... Już miałam większe najdzieje przy drugim podejściu. Czasami mam wrażenie że lekarze coś źle robiąbo jak to możliwe że się nie udaje. Macie ivf prywanie czy przez Nhs?jestem ciekawa jak to wyglądało u kogoś w UK. Nigdy nie udało mi się z nikim o tym porozmawiać osobiście bądź wymienić doświadczeniami. Tak naprawdę nie wiedziałam czego się spodziewać.
To tak jak ja. Ja byłam pewna ze pierwsza próba będzie pomyślnie zakończona. A tu lipa. My mamy z nhs i 2 próby. Niestety ostatnia szansa przed nami. Z nhs. My mamy krotki protokół. A wy? Prywatnie? Czy tez przez nhs?Kiedyś... Już miałam większe najdzieje przy drugim podejściu. Czasami mam wrażenie że lekarze coś źle robiąbo jak to możliwe że się nie udaje. Macie ivf prywanie czy przez Nhs?jestem ciekawa jak to wyglądało u kogoś w UK. Nigdy nie udało mi się z nikim o tym porozmawiać osobiście bądź wymienić doświadczeniami. Tak naprawdę nie wiedziałam czego się spodziewać.
Też przez Nhs ,mieliśmy 3 próby jesteśmy w trakcie ostatniej.A dlaczego tylko dwie próby? a mogłabym wiedzieć jaki jest wasz powód że nie możesz zajęć w ciążę naturalnie?Ja tez tak myślałam, ze po 1 razie będę już w ciąży! Ze jak to ma się nie udaća jednak. Mamy przez nhs i 2 próby.
ostatnia próba przed nami. A wy? Nhs? Czy prywatnie? My mamy krótki proko
To tak jak ja. Ja byłam pewna ze pierwsza próba będzie pomyślnie zakończona. A tu lipa. My mamy z nhs i 2 próby. Niestety ostatnia szansa przed nami. Z nhs. My mamy krotki protokół. A wy? Prywatnie? Czy tez przez nhs?
Nie mam bladego pojęcia czemu tylko 2 próby dostaliśmy. Moim problemem jest mała rezerwa jajnikowa. A tak raczej wszystko ok. A u was?Też przez Nhs ,mieliśmy 3 próby jesteśmy w trakcie ostatniej.A dlaczego tylko dwie próby? a mogłabym wiedzieć jaki jest wasz powód że nie możesz zajęć w ciążę naturalnie?
U nas nasienie bardzo słabej jakości.Ale zrobili nam icsi więc wszystko poszło bardzo dobrze. Ale niestety nie widać rezultatów. Nawet nie wiem jak powinnam się czuć by wiedzieć że się udało. Macie już dzieci? I kiedy planują zrobić transwer?te ostatnie dni do testu są najgorsze. Przepraszam że zadaje tyle pytańNie mam bladego pojęcia czemu tylko 2 próby dostaliśmy. Moim problemem jest mała rezerwa jajnikowa. A tak raczej wszystko ok. A u was?
MożeNie mam bladego pojęcia czemu tylko 2 próby dostaliśmy. Moim problemem jest mała rezerwa jajnikowa. A tak raczej wszystko ok. A u was?
Dagmara a masz może whutsuppa?U nas nasienie bardzo słabej jakości.Ale zrobili nam icsi więc wszystko poszło bardzo dobrze. Ale niestety nie widać rezultatów. Nawet nie wiem jak powinnam się czuć by wiedzieć że się udało. Macie już dzieci? I kiedy planują zrobić transwer?te ostatnie dni do testu są najgorsze. Przepraszam że zadaje tyle pytań![]()
My dzieci jeszcze nie mamyMoże
Dagmara a masz może whutsuppa?
Tak mam 07739543788Może
Dagmara a masz może whutsuppa?
Już napisałam do ciebieTak mam 07739543788