reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Informacje o narodzinach oraz Gratulacje dla mam i ich pociech

Witam dziewczyny.
Graruluje nowym mamusia:-)

Ja rowniez nia juz jestem;-)tz podwujna.
Dennis urodzil sie 15.11 o godz 9.04 SN 3.120kg i 50cm
ciesze sie bardzo,ze mam to juz za soba......

Pozdrawiam

reklama
DZIUBASEK PISZE:
o 14.15 przyszedł na świat siłami natury Olaf :-D waga 3440 g 54 cm 10 pkt główka 34 klatka 36 ma śliczne ciemne włoski. Jesteśmy bardzo zmęczeni ale szczęśliwi

co za dzień... GRATULACJE!!!:-D:-D:-D

gratulacje dla wszystkich szczesliwych mamus:-)
a ja tak weszlam na rozpakowane mamusie i zauwazylam ze nie podalam wszystkich danych:zawstydzona/y:a wiec..od dzis w domciu i urzedzie okruszek zarejestrowany jako;Olivier Nikolaas:tak:waga w dniu ur.3720,dlugosc 52 cm:tak:i to tak na tyle chyba:))))

Witam serdecznie i gratuluje wszystkim narodzin upragnionych maleństw. Nasz synuś przyszedł na świat 15 .11 o godz. 22,45, waga 3750 i dł. 57 cm. Poród SN. Pozdrawiam wszystkich - szczęśliwa mama:-):-):-)

reklama