Staraczka1990
Fanka BB :)
Ja duphastonu niw brałam, ale stosowałam inne leki zawierajace progesteron i tez zawsze mnie piersi bolały.Dziewczyny jak się czułyście po duphastonie? Od wczoraj zażywam i już mnie tak piersi bolą![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja duphastonu niw brałam, ale stosowałam inne leki zawierajace progesteron i tez zawsze mnie piersi bolały.Dziewczyny jak się czułyście po duphastonie? Od wczoraj zażywam i już mnie tak piersi bolą![]()
Piersi mnie bolą, podbrzusze, mdli mnieDziewczyny jak się czułyście po duphastonie? Od wczoraj zażywam i już mnie tak piersi bolą![]()
DokładnieJa również idę na ciosemw piątek mam wizytę u lekarza i zobaczymy co dalej
nie poddaje się, trzeba próbować dalej
![]()
A jeszcze wracając do duphastonuDziewczyny jak się czułyście po duphastonie? Od wczoraj zażywam i już mnie tak piersi bolą![]()
Kuurcze, ale numer. Ja nie mam żadnych plamień. U mnie akurat szyjka była ładnie widoczna. A kiedy masz zamiar testować? Ja to nie w temacie jestem, lekarka mówiła ze można już w sobotę próbować, ale coś myśle, ze to za wcześnieDokładnie
Ja czekam na testowanie
Ale po tej iui mam sporo plamienia, nie mogła znaleźć szyjki i sporo się tam nakręciła
Mam nadzieje ze dobrze wypatrzyła![]()
Kasiulka ty podejdziesz do kolejnej próby dopiero po wszystkich badaniach? Uda się w tym miesiącu?Ja czułam bardziej kłucie i takie rozpieranie w podbrzuszu...co do piersi to nic nie czułamaha i miałam wrażenie, że wpływa na moją sprawność psycho-fizyczna....czyli np często się zapominałam, albo ciągle coś mi z rąk leciało
Każda z nas pewnie reaguje inaczej...ale fakt, zażywanie duphastonu nie należy do przyjemnych
![]()
No mnie już zmylił nie raz ...Kuurcze, ale numer. Ja nie mam żadnych plamień. U mnie akurat szyjka była ładnie widoczna. A kiedy masz zamiar testować? Ja to nie w temacie jestem, lekarka mówiła ze można już w sobotę próbować, ale coś myśle, ze to za wcześniepo tym duphastonie to zaraz można sobie ciąże wkręcić
![]()
Ostatnio współżyliśmy z niedzieli na poniedziałek a w środę mąż oddawał nasienieDziewczyny, ja tak z innej beczki. I za pozwoleniem. Ile dni abstynencji macie przed oddaniem nasienia do inseminacji?U nas się wszystko komplikuje, bo kluczowe dni wypadają w weekend
![]()
Już nie mogę się doczekaćNo mnie już zmylił nie raz ...
Testuje Ok 13sierpnia
Tak 12-14 dni po iui