Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No u nas właśnie z uwagi na ryzyko gorączki u męża lekarz odradzał na razie. Teraz w ciąży tez będzie stres, wiec do dupy temat tych szczepionekJa pytałam lekarza i powiedział ze można podczas starań ale mówił ze jonson albo phizerem ostatecznie nie poszliśmy z mężem jakoś wole nie ryzykować mąż był chory w marcu a mi nic nie było i teraz bardziej boje się tych szczepień niż choroby
Mąż ma słabe parametry nasienia wiec nie chcemy ryzykować ze po szczepieniu będzie miał gorączkę czy coś to nam nie potrzebne
No dokładnie z mojej strony zaszczepilabym się tylko z tego powodu aby mieć spokój podróżować itd myśle ze będą nas zmuszać do tego różnymi sposobamiMam podobne odczucia ale boje sie ze w koncu nie będzie innego wyjścia jak tylko sie zaszczepić..
Ile dni po?Ja robiłam najpierw test i wyszedl pozytywny, a potem bete![]()
Ja robiłam wieczorem 14 dni po i wyszła jasna ładna kreska, ale się wam nie przyznałam, bo nie do końca w to wierzyłamDziewczyny przepraszam, ale oderwane od tematu. I w sumie skierowane do tych, którym się udało. Czy przed betą robiłyście testy sikane? Jeśli tak to wychodziły czy na becie była niespodzianka?