karolcia91
Fanka BB :)
Bardzo możliwe, ze tak było… to trzymam teraz kciuki żeby się udało jak najszybciej! Trzeba odczekać jakiś czas ze starankami?Dzięki już lepiej ale w czw było marnie
Już mniej krwawię i Mysle czy to było powodem niepowodzeń
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo możliwe, ze tak było… to trzymam teraz kciuki żeby się udało jak najszybciej! Trzeba odczekać jakiś czas ze starankami?Dzięki już lepiej ale w czw było marnie
Super teraz już będzie z górki chociaz nerwów pewnie stracisz dużo ale koniec końców wszystko będzie superDziewczyny jestem po wizycie. Jest serduszkoBejbik mierzy ok 5 mm
teraz czekanie 4 tyg na kolejna wizytę
![]()
To superDziewczyny jestem po wizycie. Jest serduszkoBejbik mierzy ok 5 mm
![]()
DziękujęTo superTeraz dużo spokoju i wypoczynku
A który to tydzień?
Bardzo serdecznie gratuluję i trzymam kciuki. Odpoczywajcie i dużo spokoju.Dziewczyny jestem po wizycie. Jest serduszkoBejbik mierzy ok 5 mm
![]()
Emcia21 dużo zdrowia, trzymam kciuki, żebyś szybko stanęła na nogi i mogła wrócić do starań. Teraz na pewno wszystko będzie dobrzeDzięki już lepiej ale w czw było marnie