weronika9196
Aktywna w BB
Ja wcześniej się leczyłam w Angelius u doktora Cholewy ale nic to nie przyniosło i zmieniliśmy na Invimed ,będę zmieniać aż do skutkuJa w Bocianiezobaczymy co mi bociek przyniesie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wcześniej się leczyłam w Angelius u doktora Cholewy ale nic to nie przyniosło i zmieniliśmy na Invimed ,będę zmieniać aż do skutkuJa w Bocianiezobaczymy co mi bociek przyniesie
![]()
U mnie też niestety poniżej 1,2. Odstawiam duphaston i jutro dzwonię do kliniki co dalejPrzyszły wyniki bety niestety poniżej 1, No nic będziemy próbować w przyszłym miesiącu![]()
TakCzy wynik jest pozytywny ?![]()
Jupi jupi wreszcie dobra informacja!! Już zaczynam wątpić a jutro moja pierwsza iui
3mamy kciukiJupi jupi wreszcie dobra informacja!! Już zaczynam wątpić a jutro moja pierwsza iui![]()
![]()
Super, gratulacje
Trzymamy kciuki za Ciebie jutroJupi jupi wreszcie dobra informacja!! Już zaczynam wątpić a jutro moja pierwsza iui![]()
![]()
To już 9 tydzień, wiec pierwsza wizyta już za mnaSuper, gratulacjekiedy wizyta u lekarza na USG?
Bardzo się cieszę oby tutaj więcej takich wiadomościTo już 9 tydzień, wiec pierwsza wizyta już za mnaw poniedziałek jest kolejna, ale stresik jest
No i już po iuiTrzymamy kciuki za Ciebie jutro![]()