• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
Ja przy pierwszej iui miałam 31 mm ,a przy drugiej coś około 36mm ,wydaje mi się, że już były przerośnięte i nie było szans na ciążę. Chcę podejsc do 3 iui ,ale na mniejszych pecherzykach i lekarza zmienić

Ja przy pierwszej iui miałam 31 mm ,a przy drugiej coś około 36mm ,wydaje mi się, że już były przerośnięte i nie było szans na ciążę. Chcę podejsc do 3 iui ,ale na mniejszych pecherzykach i lekarza zmienić
Nie znam się na tym, ale byłam u paru lekarzy i zawsze słyszałam,że tzw. "najlepsze" pęcherzyki to od 18 do 22 mm ale wiadomo co lekarz to teoria i oczywiście też organizm każdej z Nas jest inny...więc nie oceniam, ale może warto spróbować na mniejszych 🙂

Ogólnie tez się nie znam ,ale wszędzie gdzie czytałam, to wszędzie pisze ,że najlepsze są takie jak ty napisałaś, a powyżej 28mm robią się torbiele, a Tobie za którym razem się udało

Ogólnie tez się nie znam ,ale wszędzie gdzie czytałam, to wszędzie pisze ,że najlepsze są takie jak ty napisałaś, a powyżej 28mm robią się torbiele, a Tobie za którym razem się udało
Mi się jeszcze niestety nie udało, miałam pierwsze podejście ale niestety nie udane, a teraz muszę poczekać jeden miesiąc bo raz nie mam możliwości urlopu ponieważ godziny wizyt są różne dwa właśnie przed chwilą miałam konsultacje telefoniczną z doktorem i wyjeżdża na konferencję,a żadnych leków w ciemno nie chce mi przepisać właśnie dlatego że musi sprawdzić czy po poprzednim cyklu nie zrobiły się torbiele czy pęcherzyki pękły...więc miesiąc"odpoczywam" od leków i w listopadzie podchodzę do 2 iui 🙂
A Ty rzeczywiście zmień lekarza....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry