Madzia_85
Zaciekawiona BB
Tak jutro pójdę. Nastawiam się na kolejna iui w listopadzie.To musisz zrobić betę zeby potwierdzić brak ciąży i odstawić luteine...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak jutro pójdę. Nastawiam się na kolejna iui w listopadzie.To musisz zrobić betę zeby potwierdzić brak ciąży i odstawić luteine...
Jest druga kreskaDziś odebrałam wynik bety. 3,3. Robiona w piatek, 10 dni po zastrzyku Ovitrelle. , około 7-8 dni po owu. Nie wiem czy się łudzić, czy jutro powtórzyć i mieć czarno na białym. Dotychczas moje wyniki bety to np. 0,52; 0,3; 0,95 albo < 0,2. Ale też robione później bo około 13-15 dni po zastrzyku. Dodam, że dzisiaj na teście pojawiła się druga blada kreska. Zobaczcie na zdjęciu, bo może tylko my ją widzimy...
Ja też ją widzęDziś odebrałam wynik bety. 3,3. Robiona w piatek, 10 dni po zastrzyku Ovitrelle. , około 7-8 dni po owu. Nie wiem czy się łudzić, czy jutro powtórzyć i mieć czarno na białym. Dotychczas moje wyniki bety to np. 0,52; 0,3; 0,95 albo < 0,2. Ale też robione później bo około 13-15 dni po zastrzyku. Dodam, że dzisiaj na teście pojawiła się druga blada kreska. Zobaczcie na zdjęciu, bo może tylko my ją widzimy...
Druga kredka widocznaDziś odebrałam wynik bety. 3,3. Robiona w piatek, 10 dni po zastrzyku Ovitrelle. , około 7-8 dni po owu. Nie wiem czy się łudzić, czy jutro powtórzyć i mieć czarno na białym. Dotychczas moje wyniki bety to np. 0,52; 0,3; 0,95 albo < 0,2. Ale też robione później bo około 13-15 dni po zastrzyku. Dodam, że dzisiaj na teście pojawiła się druga blada kreska. Zobaczcie na zdjęciu, bo może tylko my ją widzimy...
Widać WidaćDziś odebrałam wynik bety. 3,3. Robiona w piatek, 10 dni po zastrzyku Ovitrelle. , około 7-8 dni po owu. Nie wiem czy się łudzić, czy jutro powtórzyć i mieć czarno na białym. Dotychczas moje wyniki bety to np. 0,52; 0,3; 0,95 albo < 0,2. Ale też robione później bo około 13-15 dni po zastrzyku. Dodam, że dzisiaj na teście pojawiła się druga blada kreska. Zobaczcie na zdjęciu, bo może tylko my ją widzimy...
Jest kreska! Powtórz bete dziś i będzie wszystko jasneDziś odebrałam wynik bety. 3,3. Robiona w piatek, 10 dni po zastrzyku Ovitrelle. , około 7-8 dni po owu. Nie wiem czy się łudzić, czy jutro powtórzyć i mieć czarno na białym. Dotychczas moje wyniki bety to np. 0,52; 0,3; 0,95 albo < 0,2. Ale też robione później bo około 13-15 dni po zastrzyku. Dodam, że dzisiaj na teście pojawiła się druga blada kreska. Zobaczcie na zdjęciu, bo może tylko my ją widzimy...