CiagleNiewyspana
Fanka BB :)
Mielismy zaplanowana na jutro, traf chcialWyglada obiecującoMysl pozytywnie stres nie pomoże widocznie miałaś plamienie implantacyjne
umów się do lekarza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mielismy zaplanowana na jutro, traf chcialWyglada obiecującoMysl pozytywnie stres nie pomoże widocznie miałaś plamienie implantacyjne
umów się do lekarza
Jak dla mnie ewidentnie ciążaBeta 34,10. Dziewczyny, ja jestem obsrana za przeproszeniem po pachy. W piątek dostałam plamienia, w sobotę było go więcej. Wczoraj czysto. Progesteron z piątku 24,90. Przeraża mnie myśl czy to sie utrzyma. Dzisiaj 26 dzien cyklu. Zazwyczaj mam 30-31 dni.
gratulacje teraz rośnijcie zdrowoBeta 34,10. Dziewczyny, ja jestem obsrana za przeproszeniem po pachy. W piątek dostałam plamienia, w sobotę było go więcej. Wczoraj czysto. Progesteron z piątku 24,90. Przeraża mnie myśl czy to sie utrzyma. Dzisiaj 26 dzien cyklu. Zazwyczaj mam 30-31 dni.
DziekujeJak dla mnie ewidentnie ciążagratuluje
![]()
DziekujeJak dla mnie ewidentnie ciążagratuluje
![]()
Nie jest złyDziekujea progrsteron nie powinien byc wyzszy?
Tez tak myśleNie jest złynajwyżej dostaniesz progesteron albo luteinę i będzie tylko lepiej
rośnijcie zdrowo
![]()
Gratuluję. To za kotrym razem się udało. U mnie raczej po pierwszej iui dupa blada. Bo dziś test biel vizira a to 17 dzień po iui. Wcześniejsze bety 6 i 8,3 więc na dzisiejsza bete nawet nie liczę. A wyniki tak i tak będą jutro.Dzwonił nasz lekarz. Mam brać Duphaston, wizyta za tydzien. Ale uslyszalam w sluchawce to na co tak czekalam: „Jest pani w ciazy”. Ja jestem od zawsze pesymistyczna i to mnie gubi. Tak swoją droga. Wiedzialyscie o wyniku przed mężem![]()