Florestyna
Fanka BB :)
Od którego tygodnia Ci detektor działa?Detektor tętna płoduurządzenie do słuchania serduszka w domu
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Od którego tygodnia Ci detektor działa?Detektor tętna płoduurządzenie do słuchania serduszka w domu
![]()
Zaczęłam słuchać od 11tc i szybko znajdowałam także myślę że w 9/10tc bylabym juz w stanie znaleźć serduszkoOd którego tygodnia Ci detektor działa?
A z jakiej firmy masz sprzęt? Bo na allegro znalazłam ale piszą se od 16 tc dopieroZaczęłam słuchać od 11tc i szybko znajdowałam także myślę że w 9/10tc bylabym juz w stanie znaleźć serduszko
Takie cudoA z jakiej firmy masz sprzęt? Bo na allegro znalazłam ale piszą se od 16 tc dopiero![]()
DziękujęTakie cudo
Jej całe szczęście tego nie wymyśliłam, bo moj maz by mnie już całkiem prześwięcil za to moje wymyślanieDetektor tętna płoduurządzenie do słuchania serduszka w domu
![]()
Przykro mi... Ja też czekam na 2 podejście...Ja dziewczyny 2 iui nie udana pomimo poprawy wyników nasienia. Już dzwoniłam do kliniki czekamy na @ i do 5 dnia cyklu znowu wizyta i zaczynamy 3. Rozmawiałam o procesie on vitro też koszt to 3, 5 tysiąca całość. Ale boimy się tego trochę. Więc w grudniu powtórzymy jak coś nie wyjdzie w listopadzie 4 próbę![]()
PrzykroPrzykro mi... Ja też czekam na 2 podejście...
3,5 tys. Za in vitro ze wszystkim? To bardzo mało...ciekawe dlatego te kwoty się tak dramatycznie różnią...