Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak tak Nam też lekarz mówił, aby w ten dzień jeszcze próbować i na następny teżJa już po zabiegu. Leżę odpoczywam z nogami do góry. Jeden pęcherzyk pęknięty drugi jeszcze nie ale już prawiedziś i jutro mamy powtórzyć igraszki i czekamy
![]()
Ja również jestem pierwszy dzień po tym leku. Póki co brak objawów.Hej dziewczyny jestem 4 dni po inseminacji . Od wczoraj biore utrogesten jednak dzis odczuwam bol w podbrzuszu i taki wzdety brzuchu jak przed okresem . Trochę mnie to nie pokoji . Czy któraś z was przyjmowała ten lek po inseminacji? Pozdrawiam
Które masz podejście do inseminacji? Ja drugie. Przy pierwszej próbie nie stowalam nic teraz wlasnie zostało mi przepisane utrogestenJa również jestem pierwszy dzień po tym leku. Póki co brak objawów.
Ja miałam przepisany tylko duphostan.Hej dziewczyny jestem 4 dni po inseminacji . Od wczoraj biore utrogesten jednak dzis odczuwam bol w podbrzuszu i taki wzdety brzuchu jak przed okresem . Trochę mnie to nie pokoji . Czy któraś z was przyjmowała ten lek po inseminacji? Pozdrawiam