Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Obyyyy.... Dawajcie znaćDziewczyny, mam nadzieje, ze posypią się same dobre wieści![]()
Jak tam wiadomo już coś?Idę jutro robić bete![]()
Tez jestem ciekawa, ja idę za tydzJak tam wiadomo już coś?![]()
Dużo dziewczyn testuje 21Hej jestem po 2 inseminacji 7.06 miałam zastrzyk Ovitrelle 09.06 inseminacja tak z ciekawości zrobiłam sobie w 17.06 test ciążowy ale nic nie pokazał aż byłam w szoku bo coś po tym zastrzyku powinno być w poniedziałek 21. 06 idę na będę widzę że dużo dziewczyn testuje w czerwcu trzymam mocno kciuki![]()
Tak, trochę się nas zebrało na testowanie w czerwcu. PowodzeniaHej jestem po 2 inseminacji 7.06 miałam zastrzyk Ovitrelle 09.06 inseminacja tak z ciekawości zrobiłam sobie w 17.06 test ciążowy ale nic nie pokazał aż byłam w szoku bo coś po tym zastrzyku powinno być w poniedziałek 21. 06 idę na będę widzę że dużo dziewczyn testuje w czerwcu trzymam mocno kciuki![]()