Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Musisz mieć pozytywne nastawienie i wierzyć ze się uda ! Ja tez miałam pare godzin przed zastrzykHej . W piątek byla moja 1 inseminacja. Najgorsze to czekanieAle czuje ze sie nie uda .
2 lata się staramy . Mój ma mala ruchliwości plemnikow ...
do tego byla na niepeknietym pęcherzyku a zastrzyk dostalam chwile przed .
Mój bierze Nucleox . Kończy 4 opakowanie . I nic się nie poprawiło. Przed inseminacja udało im się 1.5 mil aby nadających się plemnikow .Musisz mieć pozytywne nastawienie i wierzyć ze się uda ! Ja tez miałam pare godzin przed zastrzyk
Co to poprawy nasienia u nas akurat problem z morfologia 3%
Mąż bierze fertiman plus (różne ma opinie) codziennie sok pomidorowy tabsy z czarnuszka i garsc orzechów brazylijskich i włoskich trochę przepisów robiłam z Akademi płodności luźne gacie czasem jeździ na rowerku telefonu nie trzyma już w kieszeni i w domu na samych gaciach chodzi
Porównując wyniki przed i po tym to wszystko znacznie się poprawiło liczba ruchliwość ale morfologia jak była 3 tak dalej 3
Dziewczyny jakie polecacie suplementy dla mężczyzny? Na poprawę nasienia?I ogólnie
Mój mąż bierze ponad rok ProsperM.Dziewczyny jakie polecacie suplementy dla mężczyzny? Na poprawę nasienia?I ogólnie?
Zapisze sobieMój mąż bierze ponad rok ProsperM.
Na pierwszej wizycie morfologia 1% a przy późniejszych badaniach 6%. Staramy się dwa lata więc bierze to przez dwa lata, bez przerwy 2x dziennie
U mnie już wszystko jasnew grudniu drugie podejście i musi być dobrze
![]()
Ja po clo zastrzyku ovitrel i dupku 2 iui nic nie odczuwam jeszcze czuliście coś od razu po iui ? Ja już 3 dni po i dalej nic nie czuje
Mnie bolą piersi. 15 listopada miałam inseminacje a 19 listopada tak dziwnie bolał mnie brzuch - myślałam że mnie skręci. Nie wiem co to było. Czy może zaszkodził mi bigos mojej siostryMoja 2. U mnie tez lekko bolą piersi, ale kilka dni temu bolały bardziej wiec również podejrzewam, ze to od przyjętych hormonów. Podejdziemy jeszcze raz w grudniu do inseminacji jeśli się nie uda a w styczniu in vitro.
Mi lekarz też zalecił 3 podejścia i jak się nie uda to w marcu invitroAle lekarz mówił że za dużo nie może byc. Jak ta nie wyjdzie to 4 w grudniu i odpust. W marcu kwietniu i in vitro.