Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie korci aby dziś zrobić test. 8 dni po inseminacji ale to chyba zdecydowanie za wcześnieCoś ostatnio same zle nowinyja tez tego 15.11 miałam i nic zupełnie nic dziwnego innego żadnych objawów i tez mnie to martwi
![]()
Ja dzisiaj dopiero 4 dzien i na głowę dostajeMnie korci aby dziś zrobić test. 8 dni po inseminacji ale to chyba zdecydowanie za wcześnie
Noo mi tez to siedzi w głowie ale chyba poczekam do sobotyMnie korci aby dziś zrobić test. 8 dni po inseminacji ale to chyba zdecydowanie za wcześnie
To może być wszystko tak naprawdę. Testuj jak będziesz miala dostac okres to i tak dostaniesz . Mnie tez to czeka Ale nic nie zrobimy . Trzymam kciuki i daj znaćHej dziewczyny jestem 14 dzien po inseminacji dzis powinnam testować jednak jak narazie się wstrzymuje ponieważ od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres i tak lekko plamie jasnoczerwono . Myslalam ze dziś się sytuacja rozwnie i jednak przyjedzie miesiączka jednak drugi dzień to samo . Sama juz nie wiem jak to interpretować testować się boję bo boje się rozczarowania . Jak myślicie mogę jeszcze miec nadzieje czy jednak przepowiada to miesiaczke.? Dodam że do niedzieli bylam na utrogestanie