Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Jak miałam 1 iui na naturalnym cyklu to tez mnie pobolewalo byłam wzdeta itd ale niestety się nie udało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja właśnie się martwię tym ze nie mam żadnych objawów![]()
Trzymam mocno kciukiKto teraz testuje ? Ja mam 30.11 ale chyba jutro rano spróbuje będzie 12 dni od zastrzyku i iui
Widać na tym u góryWynik nie jednoznaczny i nie wiem :/ jeden ten jakiś cień ale różowy delikatna kreska
zrobiłam drugi i biel
Ostatnio mnie jeden oszukał z rossmana ale ten strumieniowy przy 1 iui w 13 dniu miałam cień
Tu jest wyraźniejsza ale na drugim nic nie widze
Zwariować idzie ale przynajmniej jeszcze mam nadziejebędę teraz codziennie robić i we wtorek zrobię betę
Trzymam mocno za Ciebie kciukiTen pink po czasie zrobił się taki brzydki i niby coś się pojawiło No ale na to już nie patrzę zrobiłam jeszcze jeden ten różowy i u góry owulacyjny bo ponac czasem pokazuje
OjaaTen pink po czasie zrobił się taki brzydki i niby coś się pojawiło No ale na to już nie patrzę zrobiłam jeszcze jeden ten różowy i u góry owulacyjny bo ponac czasem pokazuje