• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
Ja też będę robić tes w srode czyli 13 dnia po inseminacji a na bete pójdę w czwt. Trzymam kciuki za Was i za siebie hehe. A jak tam reszta osób które mają testować jak się czujecie? Jakieś bóle, kucie?
Ja jak kończę sikac to mnie tak ciągnie w macicy albo w jajniku Ale nie wiem czy tak zawsze było czy teraz sobie wmawiam ...

reklama
Ja testowałam paskami z moczu od chyba 3 dnia po iui I pomimo zastrzyku na pęknięcie i jakiegoś na wzrost pęcherzyka test był blady, w 10 dzien zrobilam i była blada kreseczka , następnego dnia byłam juz na becie I była 37 ;) także akurat na moim przykładzie jak pojawiła się kreseczka to tylko dobre informacje ;) ale podkreślam że z krwi beta daje pewność i najlepiej po 48h powtórzyć czy odpowiednio rośnie ;)
Hej a czy miałaś jakieś objawy po inseminacji? Bóle jak na okres, ból jajników?

Ja dzień po inseminacji miałam duży ból jajników który się utrzymywał tak do 4 dnia po iui. Od 4 do 6 dnia cisza. Następnie dzień uczucie od czasu do czasu tak jak na okres i znowu cisza. Czyli taka mała mieszanka :)

Ja dzień po inseminacji miałam duży ból jajników który się utrzymywał tak do 4 dnia po iui. Od 4 do 6 dnia cisza. Następnie dzień uczucie od czasu do czasu tak jak na okres i znowu cisza. Czyli taka mała mieszanka :)
Ja tak cholernie się boję testować :( Ja mialam owulacje z lewego jajnika a praktycznie boli mnie prawy

Głowa do góry jeszcze nic pewnego, z tego co czytałam to dziewczyny różnie mają co do odczuć po iui. Jedne nie mają objawów i są w ciąży a inne mają takie same objawy jak przed okresem i beta też pozytywna. Zrób test albo bete i wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry