Ja bym nie wytrzymała z czekaniemZazwyczaj koło 14-16 pojawiały się wyniki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym nie wytrzymała z czekaniemZazwyczaj koło 14-16 pojawiały się wyniki
Dasz radę może organizm musi się przyzwyczaić ja bralam clo i nic mi się nie działo może po za apetytem i wypadającymi włosami ale to tez nie wiem czy od tegoHej dziewczyny! Mam pytanie: czy Wy też przed IUI brałyście Aromek? Jak tak to jak się po nim czulyscie? Mam go brać przez 5 dni, ale nie wiem czy dam radę, dziś ledwo wstałam z łóżka do pracy po pierwszej tabletce, a gdzie tu jeszcze 4![]()
Ja biorę i mi nic kompletnie nie jest. Bardzo ładnie poprawił mi owulacjeHej dziewczyny! Mam pytanie: czy Wy też przed IUI brałyście Aromek? Jak tak to jak się po nim czulyscie? Mam go brać przez 5 dni, ale nie wiem czy dam radę, dziś ledwo wstałam z łóżka do pracy po pierwszej tabletce, a gdzie tu jeszcze 4![]()
Ja brałam kilka cykli i też nic się nie działo.Hej dziewczyny! Mam pytanie: czy Wy też przed IUI brałyście Aromek? Jak tak to jak się po nim czulyscie? Mam go brać przez 5 dni, ale nie wiem czy dam radę, dziś ledwo wstałam z łóżka do pracy po pierwszej tabletce, a gdzie tu jeszcze 4![]()
I jak i jak??? Są wyniki??Dasz radę może organizm musi się przyzwyczaić ja bralam clo i nic mi się nie działo może po za apetytem i wypadającymi włosami ale to tez nie wiem czy od tego
Wszyscy czekamy jak na swojeI jak i jak??? Są wyniki??![]()
![]()