Ale super . Który to dzien od inseminacji ?boje się cieszyć w środę powtórzę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale super . Który to dzien od inseminacji ?boje się cieszyć w środę powtórzę
Super wiadomość, gratulacjeboje się cieszyć w środę powtórzę
Jest superboje się cieszyć w środę powtórzę
Ale superrboje się cieszyć w środę powtórzę
14Ale super . Który to dzien od inseminacji ?
Ja jestem zaszczepiona ale w maju jednodawkowa jondonem a termin porodu mam na czerwiec więc w lutym mam zamiar się doszczepic. Moje dwie koleżanki (jedna w 19tc druga w 8 miesiącu ciazy) teraz sie szczepiły, pierwsza dawka i zalecono im że ze najlepiej Pfizer badz ewentualnie moderną - czują się świetnie tylko rękę jedna czułam, żadnych objawów po pierwszej dawce. Moja ginekolog mówiła że coraz więcej przypadków dzieci, dlatego wolalam żeby moje nalenstwo miało przeciwciała i się zdecydowałamDziewczyny szczepiłyście się na Covid?
Ja nie ale jest tyle zachorowań wśród znajomych że zaczynam się bać.
Nie konsultowalam tego z lekarzem, nie jakie są opinie lekarzy...
Ja się obawiam bo ludzie gadają ze to zaburza owulacje...Ja jestem zaszczepiona ale w maju jednodawkowa jondonem a termin porodu mam na czerwiec więc w lutym mam zamiar się doszczepic. Moje dwie koleżanki (jedna w 19tc druga w 8 miesiącu ciazy) teraz sie szczepiły, pierwsza dawka i zalecono im że ze najlepiej Pfizer badz ewentualnie moderną - czują się świetnie tylko rękę jedna czułam, żadnych objawów po pierwszej dawce. Moja ginekolog mówiła że coraz więcej przypadków dzieci, dlatego wolalam żeby moje nalenstwo miało przeciwciała i się zdecydowałamale to wrażliwy temat i decyzją indywidualna
![]()
Ja niezauwazylam nic takiegoJa się obawiam bo ludzie gadają ze to zaburza owulacje...