Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Samej inseminacji nie ma się co bać, szybko i bezboleśnie,Ja swoją pierwszą inseminacje mam jutro dzisiaj o 4 rano maialm zastrzyk z Ovitrelle i czekamy do jutra. Nie ukrywam strach troszkę mnie bierze.
Miałam tak samo, kilka dni mialam bole podbrzusza, jajników. Do tej pory czasem ciągnie mnie w pachwinach. Już 10 dni po więc coraz mniej zostałoAnielka jak się czułaś po inseminacji, mnie do końca dnia kuł brzuch w podbrzuszu. A ty miałaś jakieś dolegliwości? Do teraz czuję lekkie kucia co jakiś czas.
Dam znać na pewno, a potem czekam na wieści od CiebieTo u Ciebie już szybciutko i możesz testować ją sobie troszkę poczekam. Jutro robię progesteron. Życzę powodzeniaDaj znać czy się udało, czego życzę z całego serca
![]()
Podczytuje was trochę... Za mną 3 inseminacje jedna (pierwsza udana) ale stracona i dwie nieudane... Odpuściliśmy i Zaszłam w ciążę naturalnie obecnie jestem w. 25 tyg.Tez niePewnie zakłada ze jak bede lykac duphaston to bedzie OK. Zobaczymy...to dopiero pierwsza IUI moze narazie bada moje mozliwosci
Zastanawiam sie czy nie zrobic testu ciazowego po ok 8 dniach od IUI
bo juz trudno sie powstrzymac
![]()
Tez nie...a lecze sie w jednej z kepszych klinik w moim miescie. Zobaczymy, jaki bedzie efektHmm dziwne bo to właśnie progesteron i jego normy odpowiadają za utrzymanie ciąży, no ale cóż chyba każdy lekarz podchodzi do tego inaczej. A w ogóle wcześniej miałaś robiony?