Widać druga kreskęa który to dzień po IUI? Miałaś zastrzyk ovitrelle, jeżeli miałaś to uważaj, bo on się chyba utrzymuje przez 10 dni i może sfałszować wyniki. Trzymam kciuki, żeby to
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widać druga kreskęa który to dzień po IUI? Miałaś zastrzyk ovitrelle, jeżeli miałaś to uważaj, bo on się chyba utrzymuje przez 10 dni i może sfałszować wyniki. Trzymam kciuki, żeby to
SuperA ja dzisiaj miałam wizytę, mam dwa pecherzyki, dostałam menopur i w środę kolejna wizyta i wtedy mi wyznacza kiedy IUIw ogóle ile się dzieje na naszym forum
.Cukierkowa20pare i Paula super, że u Was wszystko w porządku, trzymam kciuki oby tak było dalej
Fajnie, ze dołączyły nowe osoby, w grupie zawsze raźniej, życzę Wam udanych inseminacji.
Jeżeli miałaś robiony zastrzyk to poczekaj do czwartku i leć na betęDziewczyny nie wytrzymałam . Wiem że to za wcześnie od środy ale on tak kusił na półce .
No to super u mnie z pękniętego pęcherzyka jest właśnie 5+3Także mam IUI w 12 dc, na jednym pękniętym pęcherzyku z prawego jajnika, a w lewym pęcherzyk 24 mm, bez zastrzyku z ovitrelle. Ciekawe co z tego będzie![]()
![]()
Trzymamy kciuki oby IUI zakończyła się kolejnym sukcesemTakże mam IUI w 12 dc, na jednym pękniętym pęcherzyku z prawego jajnika, a w lewym pęcherzyk 24 mm, bez zastrzyku z ovitrelle. Ciekawe co z tego będzie![]()
![]()
Jak samopoczucie?No to super u mnie z pękniętego pęcherzyka jest właśnie 5+3będzie dobrze
![]()
Kurde u mnie oprócz standardowych jajników dalej jest dobrzeJak samopoczucie?Mnie od kilku dni zaczęły męczyć poranne mdłości
![]()
Ciesz się dopóki Cie nie męczyKurde u mnie oprócz standardowych jajników dalej jest dobrzeczasami tylko delikatnie czuje piersi... jak dla mnie robi się to coraz mniej zabawne a wizyta dopiero za 1.5 tyg. Ja też chcę mdłości
![]()