Chyba nic nie wyszło.., jakieś lekkie plamienia mam, jasnoróżowe ...Trzymam kciuki![]()
Pójdę jutro na bete ale mam mniejsza nadzieje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nic nie wyszło.., jakieś lekkie plamienia mam, jasnoróżowe ...Trzymam kciuki![]()
DziękujeSuper gratulujęTeraz oby tylko rosła beta i fasolka
która to była próba?
Emcia21, póki nie zrobisz bety to nic nie wiadomo. Trzyma mocno kciuki za jutrzejsze wynikiChyba nic nie wyszło.., jakieś lekkie plamienia mam, jasnoróżowe ...
Pójdę jutro na bete ale mam mniejsza nadzieje![]()
Trzymam kciukiJa czekam , jutro będę miała 14 dni po iui
Ale jak nie wytrzymasz to rób![]()
Trzym kciuki oby wkoncu się udałaI wyszła Ci beta już? No właśnie tak myślę czy zrobić![]()
Zrób betęChyba nic nie wyszło.., jakieś lekkie plamienia mam, jasnoróżowe ...
Pójdę jutro na bete ale mam mniejsza nadzieje![]()
GratulacjeDziewczyny, moja beta z dzisiaj 121, mam nadzieje, że nam się udało i że to nie sen
miałam się testować jutro, ale nie wytrzymałam, z rana zrobiłam test ciążowy i jak zobaczyłam dwie kreski od razu poleciałam do laboratorium i taki piękny wynik mnie zaskoczył
![]()
Dziewczyny, moja beta z dzisiaj 121, mam nadzieje, że nam się udało i że to nie sen
miałam się testować jutro, ale nie wytrzymałam, z rana zrobiłam test ciążowy i jak zobaczyłam dwie kreski od razu poleciałam do laboratorium i taki piękny wynik mnie zaskoczył
![]()
Trzymam kciuki za dobra betęGratulacjeteż taki wynik chciałabym zobaczyć za tydzień przy testowaniu.
Ja myśle, ze zawsze warto sprawdzić, bo jeżeli implantacja nastąpiła później, to beta może byc niższa, czego test może nie wykryć.GratulacjeJa dzisiaj robiłam test i biało myślę czy to jest sens zrobić betę jest 11 dni od isemilacji