DziękujęNo to w takim razie trzymam kciuki i kibicuje żeby się udało![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęNo to w takim razie trzymam kciuki i kibicuje żeby się udało![]()
Cukierkowa20pare jak się czujesz? Miałaś już wizytę u dr Wdowiaka po prenatalnych? Ja mam wizytę w piątek i zaczynam się pomału stresować. Wymioty nie odpuszczają i od kilku dni czuje takie jakby rozpieranie w podbrzuszu mam nadzieję że wszystko z dzidzią jest okNo to w takim razie trzymam kciuki i kibicuje żeby się udało![]()
Czuje się bez zmian czyli wspanialeCukierkowa20pare jak się czujesz? Miałaś już wizytę u dr Wdowiaka po prenatalnych? Ja mam wizytę w piątek i zaczynam się pomału stresować. Wymioty nie odpuszczają i od kilku dni czuje takie jakby rozpieranie w podbrzuszu mam nadzieję że wszystko z dzidzią jest ok
A dlaczego zlecił Ci tą krzywą?Dziewczyny, pomocy. We wtorek mam planowaną inseminację i już biorę od wczoraj zastrzyk puregon 300 jednostek itd. I lekarz kazał mi zrobić badanie krzywej cukrowej i nagle okazało się, że coś jest nie tak. Nigdy wcześniej nie badalam cukru. Wiecie może czy to zatrzyma inseminacje? Ma to jakiś wpływ na sam zabieg? Zobacz załącznik 1313803Jestem załamana..
A więc płeć Ci się potwierdziła z tym co wyszło w prenatalnych? Mam nadzieję, że u mnie będzie już coś widać bo póki co to zagadkaCzuje się bez zmian czyli wspanialebyłam byłam, nie wiem jak będą wyglądały późniejsze wizyty ale sprawdzał mozg, mierzył brzuszek i kosc udową, określił płeć i pokazał dlaczego tak myśli, poprostu mierzył i sprawdzał wszystko co się da
normalnie zrobił mi drugie prenatalne
za 2 tyg odstawiam utrogestan i luteinę a za miesiąc wizyta. Nie stresuj się napewno będzie cacy, pewnie powie Ci płeć bo robi dopochwowe i przez brzuch więc bobo sprawdzone jest z każdej strony
![]()
Nawet się nie przyznałam ze już wiem, chcialam zobaczyć co on powie No i się potwierdziłoA więc płeć Ci się potwierdziła z tym co wyszło w prenatalnych? Mam nadzieję, że u mnie będzie już coś widać bo póki co to zagadka![]()