Madame JS
Fanka BB :)
Super, to miłe z jej strony!Chodzę prywatnie do doktor, która pracuje też w szpitalu i po prostu inseminacje robi mi w szpitalu, gdzie mogłaby prywatnie. 4 razy na 5 poszłam do szpitala bez skierowania, bez niczego. Tak o ;D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, to miłe z jej strony!Chodzę prywatnie do doktor, która pracuje też w szpitalu i po prostu inseminacje robi mi w szpitalu, gdzie mogłaby prywatnie. 4 razy na 5 poszłam do szpitala bez skierowania, bez niczego. Tak o ;D
Może to kwestia doświadczeńWidzę, że nie tylko u mnie mimo testowania w tym miesiącu po IUI nastawienie jest bardziej ku IVF.
Nie wiem skąd w nas tyle zrezygnowania i wątpliwości ale oby każdej z nas w tym cyklu IUI się udało![]()
Myśle, że dlatego że są niewiele większe szanse niż na naturalnym staraniuWidzę, że nie tylko u mnie mimo testowania w tym miesiącu po IUI nastawienie jest bardziej ku IVF.
Nie wiem skąd w nas tyle zrezygnowania i wątpliwości ale oby każdej z nas w tym cyklu IUI się udało![]()
Jest super grupa dziewczyn z ogromną wiedzą: ciężaróweczki po in vitro i kto po in vitro. Na iui - inseminacja w walce... też są dziewczyny już po ivf.Ja czytam coraz więcej, ale nie znalazłam żadnej sensownej wypowiedzi ! Zależy od Kliniki, czy masz leki do refundacji, spełniasz warunki tam amh itp, jaki protokol długi czy krótki , długi z tego co pamiętam 6 tyg, krótki to od początku cyklu stymulacja wyciągają komórki i jak nie ma hiperki to transfer, czyli około 2 tyg wychodzibędę wdzięczna jak ktos znajdzie forum ivf i podeślę bo ja chyba szukać nie umiem....
My kwalifikujemy się do dofinansowania ale nie wiem ile dostaniemy można do 6 tys,dlatego zależy mi żeby ivf było w maju bo w czerwcu kończą mi się badania a wydaliśmy 2k , a dofinansowanie tego nie obejmuje![]()
Kochana mogłabyś mi link podać będę wdzięczna chętnie poczytam buziakiJest super grupa dziewczyn z ogromną wiedzą: ciężaróweczki po in vitro i kto po in vitro. Na iui - inseminacja w walce... też są dziewczyny już po ivf.
Dlaczego nie chciałabyś, żeby Twoje dziecko się dowiedziało? Może bardziej chodzi o sposób, źle rozumiany przez niektórych? Myślę sobie, a raczej mam nadzieje, że za kilka czy kilkanaście lat postęp wszystkiego trochę unormuje takie sprawy w mentalności...teraz o trzeciej iui nie wiedzą i się nie dowiedzą, nie że się wstydzę in vitro , ale dlatego że nie chce aby kiedykolwiek o tym dowiedziało się moje dziecko
![]()
Na pierwszej stronie wśród nowych tematów na pewno je zobaczyszKochana mogłabyś mi link podać będę wdzięczna chętnie poczytam buziaki
Boję się tego, że ja i mąż będziemy oceniani jak i nasze dzieci przez rodzinę , wiesz wiedzą, że mamy problemy z poczęciem, powiedzialam o 2 iui I tak tego żałowałam że szok !!! Teraz skłamałam, że byłam u lekarza I powiedział, że mamy się starać naturalnie . MUSIALAM SKLAMAC BO NIKT MNIE NIE ROZUMIE. Słyszę w kółko jestes młodziutka macie czas no ku*** *** Zero zrozumienia, serio dlatego tutaj na forum czuje się bezpiecznie bo Wy wiecie jaki to jest bol w sercu, jaką pustka. Ja już sobie powiedzialam zniosę każdy bol przygotowań , już i tak tyle zniosłam tyle pytań, leki , monitoringi , przygotowania do ivf też zniosę, nieważne jak będę się czuć, jak zostanę w miejscu i nic nie zrobię i odpuszczę a się nie uda , to będę zła na siebie że zrezygnowałamDlaczego nie chciałabyś, żeby Twoje dziecko się dowiedziało? Może bardziej chodzi o sposób, źle rozumiany przez niektórych? Myślę sobie, a raczej mam nadzieje, że za kilka czy kilkanaście lat postęp wszystkiego trochę unormuje takie sprawy w mentalności...
Ja swojej mamie o całym procesie mówię dość ogólnikowo więc sama nie wiem, co ona wie... a nie pyta i nie interesuje się zbytnio, więc też w sumie nie wiem, czy mi wyskoczy z "dzieckiem z probówki" albo tym podobne... Ale w sumie teraz to jakoś nie jej sprawa, więc później tym bardziej, gdy już podejdę do ivf..
Kurcze tyle tam odpowiedzi ze masakraNa pierwszej stronie wśród nowych tematów na pewno je zobaczysz![]()