Serduszkowelove
Fanka BB :)
Mój bardzo polubił hahahaha za 3 dni testuję ostatnim i zobaczymy będzie 11 dni poJa jestem 6 dni po ovitrelle i mam bladą ledwie widoczna kreseczkę pozytywujakoś szybciej mój organizm się chyba go pozbywa ;P
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój bardzo polubił hahahaha za 3 dni testuję ostatnim i zobaczymy będzie 11 dni poJa jestem 6 dni po ovitrelle i mam bladą ledwie widoczna kreseczkę pozytywujakoś szybciej mój organizm się chyba go pozbywa ;P
mi najpierw przy inseminacji doktor powiedzial że przez te dwa tygodnie nie mogę farbować a teraz jak zakiełkowało to przez 12 tygodni mam sobie z tym dać spokój.ja jestem umówiona na farbę, wlosy rozjaśniam, a jeśli już coś kiełkuje to nie zaszkodzę??? Nie wiem czy odmówić czy po prostu jeśli coś ma pójść nie tak to pójdzie??? Zgłupiałam strasznie !
Mój odrost ma 4 miesiace bo chciałam wrócić do naturalnych ale nie podobam się sobiemi najpierw przy inseminacji doktor powiedzial że przez te dwa tygodnie nie mogę farbować a teraz jak zakiełkowało to przez 12 tygodni mam sobie z tym dać spokój.
Ten bardziej wyraźny zrobiony 3 dni po a ten mało wyraźny dziś 6 dni po. Może tobie już nie zastrzyk daje sygnał ?Mój bardzo polubił hahahaha za 3 dni testuję ostatnim i zobaczymy będzie 11 dni po
mój odrost staje się coraz bardziej uciążliwy bo im większy tym szybciej mi się od nasady włosy przetłuszczają i wyglądam jak zmokła kura. Nie wiem jak wytrzymam ale muszę coś wymyślić żeby nie straszyć wyglądem...Mój odrost ma 4 miesiace bo chciałam wrócić do naturalnych ale nie podobam się sobie![]()
Ja bym wzięła ten odrost w zamian za ciążę hahahamój odrost staje się coraz bardziej uciążliwy bo im większy tym szybciej mi się od nasady włosy przetłuszczają i wyglądam jak zmokła kura. Nie wiem jak wytrzymam ale muszę coś wymyślić żeby nie straszyć wyglądem...
Moj mąż mnie tak podpuszcza , tym bardziej że testowałam juz ovitrelle I po 5 dniach mialam czysto , zobaczymy mojej mamie się śniło, że jedzie z wózkiem, ale nic jej nie powiedzialam o 3 iui I nic nikt nie wie , chciałabym bardzo bo termin miałabym na swoje urodziny lub Nowy Rok , tak jestem z końcówki samej hahahaTen bardziej wyraźny zrobiony 3 dni po a ten mało wyraźny dziś 6 dni po. Może tobie już nie zastrzyk daje sygnał ?![]()
Tego ci życzę oby ci się udałoMoj mąż mnie tak podpuszcza , tym bardziej że testowałam juz ovitrelle I po 5 dniach mialam czysto , zobaczymy mojej mamie się śniło, że jedzie z wózkiem, ale nic jej nie powiedzialam o 3 iui I nic nikt nie wie , chciałabym bardzo bo termin miałabym na swoje urodziny lub Nowy Rok , tak jestem z końcówki samej hahaha
I Tobie też kochana , bo wiemy co czujemy i wszystkie dziewczyny na forumTego ci życzę oby ci się udało![]()