Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! Trzymam kciuki! A robili Ci dziś usg? Jak pęcherzyk i endometrium?Wszystko poszło wzorowo, jutro jeszcze jadę na usg żeby sprawdzić czy przebiegła owulacja, a później czekanie na test![]()
Tak, ale szczerze mówiąc to mnie boli do tej pory... Najpierw po iui, potem od progesteronu, teraz cholera już wie od czego...Dziewczyny was tez pobolewało podbrzusze po iui mnie 2 dni. Byłam słaba.
Nie robili mi usg bezpośrednio przed, więc na 100% nie wiem, ale wydaje mi się, że na kilka godzin przed pęknięciem (tak dosłownie 5-6).Lea miałaś iui na pęknięty czy na nie pęknięty pęcherzyk??
Aaaa to ja tez tak mialam. Mialas jakieś objawy przed.???Nie robili mi usg bezpośrednio przed, więc na 100% nie wiem, ale wydaje mi się, że na kilka godzin przed pęknięciem (tak dosłownie 5-6).
Ja musiałam chodzić na monitoring codziennie, więc mogłam bez problemu wyłapać ten ostatni wzrost przed owulacją (w 25h pęcherzyk urósł uśredniając 4mm), tuż przed zastrzykiem na pęknięcie wyszedł mi tez dodatni test owulacyjny. Inseminację miałam rowno 24h po zastrzyku, a kilka godzin później miałam taki chwilowy dość ostry ból w jajniku.Aaaa to ja tez tak mialam. Mialas jakieś objawy przed.???
Ja jeździłam od 9dc na minitoring bo cykle mam 25,26dni. I 11dc miałam iui dzień przed wzięłam ovitrelle. Potem 2 dni bol podbrzusza i dwa razy ból właśnie okolice jajnika az mnie skręcało. Dzis jyz dobrze nic nie czujeJa musiałam chodzić na monitoring codziennie, więc mogłam bez problemu wyłapać ten ostatni wzrost przed owulacją (w 25h pęcherzyk urósł uśredniając 4mm), tuż przed zastrzykiem na pęknięcie wyszedł mi tez dodatni test owulacyjny. Inseminację miałam rowno 24h po zastrzyku, a kilka godzin później miałam taki chwilowy dość ostry ból w jajniku.