reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
Dzięki Dziewczyny za odpowiedz :) Szkoda tylko, ze miałyście inną ścieżkę 😅
Ja zawsze po ovitrelle przyjmowałam proga po 3 dniach. Dziś inseminacje przeprowadzała mi inna lekarka i jak widać ma inne podejscie. Od dzisiaj obstawiła mnie progiem zarówno doustnie jak i dopochwowo. Byłam 24h po zastrzyku…
Chyba nie będę tego analizować i po prostu wezmę to jak zaleciła, ale nie jestem pewna tego wskazania😩

Dzięki Dziewczyny za odpowiedz :) Szkoda tylko, ze miałyście inną ścieżkę 😅
Ja zawsze po ovitrelle przyjmowałam proga po 3 dniach. Dziś inseminacje przeprowadzała mi inna lekarka i jak widać ma inne podejscie. Od dzisiaj obstawiła mnie progiem zarówno doustnie jak i dopochwowo. Byłam 24h po zastrzyku…
Chyba nie będę tego analizować i po prostu wezmę to jak zaleciła, ale nie jestem pewna tego wskazania😩
Po punkcji do in vitro kazali mi włączyć progesteron na drugi dzień. Ale wtedy to mieli 100 pewności, że do owulacji doszło xD.

tak pytam z ciekawości :)
my chwilowo stoimy w miejscu z dwóch powodów:
1 mój narzeczony nie chce podchodzić do, on ma jeszcze nadzieje na naturalna ciąże
2 nie mamy jeszcze uzbieranej kasy na cala procedure

a ja ogolnie psychicznie jestem zmeczona i najbardziej to chcialabym aby przestało mi tak zależeć.
No samo podejście do procedury jak widać też szybkie nie jest, bo punkcję miałam, transfer mam odroczony. Także ile to potrwa - nikt nie wie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry