M
Madh gosc
Gość
Podziwiam za odwagę by handlować lekiem na receptę. Nie jest powiedziane, ze kupi go osoba, której zalecił to lekarz. Naprawdę bierzesz na siebie tą odpowiedzialność dla 50 zł?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro miCześć wszystkim, u nas pierwsza iui nie powiodła się.. chcemy próbować w tym cyklu jeśli lekarz powie że możemy. Czy któraś z Was miała tak, że robiła w kolejnym cyklu czy musi się odczekać?
Dziękuję za odpowiedźPrzykro mi. Ja robiłam w kolejnym, a trzecią musiałam odłożyć w czasie przed covid. Lekarz powiedział, że przy takiej stymulacji można je wykonywać co miesiąc.
Cześć, mój lekarz nawet zaleca robienie jednej po drugiej. Jestem na tym samym etapie co Ty, najprawdopodniej w sierpniu drugie podejscieCześć wszystkim, u nas pierwsza iui nie powiodła się.. chcemy próbować w tym cyklu jeśli lekarz powie że możemy. Czy któraś z Was miała tak, że robiła w kolejnym cyklu czy musi się odczekać?
Dzięki, to będziemy za siebie mocno trzymać kciukiCześć, mój lekarz nawet zaleca robienie jednej po drugiej. Jestem na tym samym etapie co Ty, najprawdopodniej w sierpniu drugie podejscie![]()
Ja mialam pierwsza w czerwcu, druga w lipcu, obie nieudane. Trzeciej juz nie chce, ale mozna co miesiacDzięki, to będziemy za siebie mocno trzymać kciuki![]()
jak macie dalszy plan ?Ja mialam pierwsza w czerwcu, druga w lipcu, obie nieudane. Trzeciej juz nie chce, ale mozna co miesiac![]()
hej,Czy jest tu ktoś? Jestem 11 dni po trzeciej IUI test negatywnyJestem załamana
![]()