pyrk
Zaangażowana w BB
Super wynik! Oby tak dalejZ moczu niestety nie daje 100% wyniku, sama po sobie wiem a beta robiłam 13 dni po IUI. Druga beta przyrost wynik 871.![]()
Bardzo mnie cieszy, że komuś inseminacja się jednak udaje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wynik! Oby tak dalejZ moczu niestety nie daje 100% wyniku, sama po sobie wiem a beta robiłam 13 dni po IUI. Druga beta przyrost wynik 871.![]()
Hej i jak robiłaś dzisiaj betę?Samopoczucie mogło by być lepsze, z tyłu głowy cały czas o tym myślę... I stałam się ostatnio nawet bardziej nerwowa, myślę że to ze stresu. Będę robić betę w czwartek za tydzień, ale raczej nie wytrzymam do czwartku i będę robiła testy z moczu już od poniedziałku.
A Ty kiedy testujesz? W tym tygodniu czy w następnym? Jak się czujesz?
Widzę po Twoim nicku, że jesteśmy w tym samym wieku![]()
Przykro miTak, robiłam, ale wynik był dla mnie znany już przed badaniem, bo wczoraj dostałam okres...Przed nami trzecia (ostatnia) próba z inseminacją w kwietniu, jak się nie uda to będziemy działać z in vitro. Na pewno się nie poddamy.
A Ty jak się czujesz?
Jak długo partner się leczył?A u nas mały sukces morfologia nasienia podniosła nam się z 0% na 2%
Udało się????Hej dziewczyny stworzyłam nowy temat dla nas starających się o dzidziusia poprzez inseminacje w tym nowy roku2022 miejmy nadzieje ze lepszym.
Staram się z mężem o dziecko od 5 lat, jesteśmy zdrowi wyniki badań są super, nasienie męża również bardzo dobre, lecz dzidziusia nie ma, postanowiliśmy zgłosić się do Kliniki Bocian, i już w tym miesiącu czeka nas pierwsza inseminacja z czego bardzo się cieszę i czekam na relacje z waszych starań![]()
Udało się???Hej dziewczyny stworzyłam nowy temat dla nas starających się o dzidziusia poprzez inseminacje w tym nowy roku2022 miejmy nadzieje ze lepszym.
Staram się z mężem o dziecko od 5 lat, jesteśmy zdrowi wyniki badań są super, nasienie męża również bardzo dobre, lecz dzidziusia nie ma, postanowiliśmy zgłosić się do Kliniki Bocian, i już w tym miesiącu czeka nas pierwsza inseminacja z czego bardzo się cieszę i czekam na relacje z waszych starań![]()