Tak mi przykroDziś 10 dzień po ovitrelle, beta <2,30.![]()
Prawdopodobnie dołączę do Ciebie….
W poniedziałek zrobię betę ale już czuję że nic z tego, boli mnie wszystko jak na okres …zrobiłam zwykły test i nieskazitelna biel ….
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mi przykroDziś 10 dzień po ovitrelle, beta <2,30.![]()
A ile dni jesteś już po owulacji? Może akurat jeszcze za wcześnie na testy. A wybierasz się na betę z krwi ogólnie?Tak mi przykro
Prawdopodobnie dołączę do Ciebie….
W poniedziałek zrobię betę ale już czuję że nic z tego, boli mnie wszystko jak na okres …zrobiłam zwykły test i nieskazitelna biel ….
Sorry, wczoraj ze zmęczenia nie doczytałam,że idziesz w poniedziałekdaj znać proszę jak będziesz miała wynik
trzymam kciuki
ujemna :/
Jaki dalszy plan? Trzecia inseminacja?Ujemna ;/
Nie, na ten moment się poddaje… muszę dać sobie chwilę oddechu …. A Ty?Jaki dalszy plan? Trzecia inseminacja?
Teraz miesiąc przerwy i odpoczynku. Potem spróbujemy naturalnie jeszcze trzy cykle z innym dawkowaniem tego accofilu, powtórzę jeszcze histeroskopie. A potem to już nie wiemNie, na ten moment się poddaje… muszę dać sobie chwilę oddechu …. A Ty?
Hej udało ci się zajsc z inseminacjaTo jesteśmy w podobnej sytuacji i tez będziemy podchodzić do pierwszej inseminacji już za tydzieńnie mogę się doczekać