Kasiunia2152
Zaciekawiona BB
Cenniki są na stronach klinik - zobacz sobie tam gdzie Cię to interesuje. Tak, ktoś z moich znajomych podchodził do procedury. Ja w tej chwili podchodzę do IUI czy będę do in vitr
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cenniki są na stronach klinik - zobacz sobie tam gdzie Cię to interesuje. Tak, ktoś z moich znajomych podchodził do procedury. Ja w tej chwili podchodzę do IUI czy będę do in vitr
Jeśli pytasz mnie - pierwszyKtóry raz podchodzisz do iui?
ale co to znaczy "taki niski"?Dziewczyny, jak to jest z progesteronem? Miałam w tym miesiącu inseminacje. Była stymulacja lekami. W piątek 28 stycznia miałam inseminacje, w sobotę 5 lutego byłam zrobić progesteron. Czemu taki niski? Były dwa pęcherzyki.. Co może mieć wpływ na to?brak siły na to wszystko
![]()
Dziewczyny, jak to jest z progesteronem? Miałam w tym miesiącu inseminacje. Była stymulacja lekami. W piątek 28 stycznia miałam inseminacje, w sobotę 5 lutego byłam zrobić progesteron. Czemu taki niski? Były dwa pęcherzyki.. Co może mieć wpływ na to?brak siły na to wszystko
![]()
2 lata minie w kwietniuA ile się staracie?
Jezu, dopiero zauważyłam, że nie napisałam wynikuale co to znaczy "taki niski"?
14,31. Nie, nic mi lekarz nie przepisal.Jaki miałaś progesteron? Bierzesz jakiś sztuczny progesteron? Tez miałam 2 pęcherzyki i niestety u mnie się nie powiodło.