Martyna_03
Początkująca w BB
Spróbuje może zrobić już pierwszy test jutro, albo pojutrzeMi lekarka dziś powiedziała, że 24 mam testować, jeśli nie wyjdzie to odstawić leki.
Idąc tym tropem, to możesz testować 17 lutego
Trzymam kciuki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spróbuje może zrobić już pierwszy test jutro, albo pojutrzeMi lekarka dziś powiedziała, że 24 mam testować, jeśli nie wyjdzie to odstawić leki.
Idąc tym tropem, to możesz testować 17 lutego
Trzymam kciuki!
Jak zawsze lekarze mówią test może wyjść fałszywie dodatni, ale nigdy nie wyjdzie fałszywie ujemny. Nie wiem ile w tym prawdySpróbuje może zrobić już pierwszy test jutro, albo pojutrzeMam testy o nienajlepszej czułości…
![]()
Akurat moja znajoma robiła test jak już była ciąży (dokładnie w dniu spodziewanej miesiączki) i był negatywny… Ale jak nie dostała miesiączki po 5 dniach - zrobiła drugi i był pozytywnyJak zawsze lekarze mówią test może wyjść fałszywie dodatni, ale nigdy nie wyjdzie fałszywie ujemny. Nie wiem ile w tym prawdy![]()
Ale to nie znaczy że test był fałszywie ujemny, bo może po prostu owulacja była opóźniona i do zagnieżdżenia doszło później niż jej się wydawało. Mogło jeszcze nie być bety w dniu miesiączki a po 5 dniach już się pojawiłaAkurat moja znajoma robiła test jak już była ciąży (dokładnie w dniu spodziewanej miesiączki) i był negatywny… Ale jak nie dostała miesiączki po 5 dniach - zrobiła drugi i był pozytywny![]()
O! Super, w takim wypadku trzeba być cierpliwym do czasu planowanej miesiączkiAkurat moja znajoma robiła test jak już była ciąży (dokładnie w dniu spodziewanej miesiączki) i był negatywny… Ale jak nie dostała miesiączki po 5 dniach - zrobiła drugi i był pozytywny![]()
O! Super, w takim wypadku trzeba być cierpliwym do czasu planowanej miesiączkiAkurat moja znajoma robiła test jak już była ciąży (dokładnie w dniu spodziewanej miesiączki) i był negatywny… Ale jak nie dostała miesiączki po 5 dniach - zrobiła drugi i był pozytywny![]()
Może i tak byłoAle to nie znaczy że test był fałszywie ujemny, bo może po prostu owulacja była opóźniona i do zagnieżdżenia doszło później niż jej się wydawało. Mogło jeszcze nie być bety w dniu miesiączki a po 5 dniach już się pojawiła.
Hej a gdzie w Bocianie się leczysz bo ja BiałystokWitam Wasja 14lutego miałam 2inseminacje. Czytam Was żeby mieć więcej motywacji
dobrze mieć wsparcie osób które to samo przeżywają ;( od roku jestem w Klinice Bocian tyle się napatrzyłam na pary że aż jak tam jestem to mam łzy w oczach ile osób ma taki problem