Przykro mi. Ale coś tam mimo wszystko ruszyło. Trzymam kciuki za następny raz.Hej dziewczyny moja beta z wtorki 10,00 a dzisiaj <3,55także walczymy kolejny cykl, tym razem stymulowany na Lamette.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przykro mi. Ale coś tam mimo wszystko ruszyło. Trzymam kciuki za następny raz.Hej dziewczyny moja beta z wtorki 10,00 a dzisiaj <3,55także walczymy kolejny cykl, tym razem stymulowany na Lamette.
Współczuję, trzymaj się! Wiem że to nie fajnie ale z drugiej strony do zapłodnienia doszło, to już coś.Niestety tak, chodź miesiączki nie mam jeszcze ale już brzuch boli wiec zapewne dostanie jutro.
Przez tyle lat to już nawet człowiek tego tak nie przeżywa, działamy dalejWspółczuję, trzymaj się! Wiem że to nie fajnie ale z drugiej strony do zapłodnienia doszło, to już coś.
Coś rusza ale szybko się cofaPrzykro mi. Ale coś tam mimo wszystko ruszyło. Trzymam kciuki za następny raz.
Myśle ze nie, nie miałam takiego przypadku ale jeżeli we wtorek zrobiłaś betę i wyniosła <2,30 i dwa dni później nie urosła dalej jest 2,30 to myśle ze ten cykl jest stracony. Beta powyżej 5 jest brana jako ciąża a 2,30 to nawet nie ma ciąży.Dziewczyny a czy jest możliwe, że Beta wzrośnie dopiero parę dni po planowym dniu miesiączki?
Ja powinnam dostać miesiączkę wczoraj, no ale Beta malutka
W poniedziałek jadę do lekarza i chyba będziemy kierować się na in vitro.
A lekarz coś mówił o tych biochemach? Włączył Ci jakieś dodatkowe leki?Coś rusza ale szybko się cofaOstatnio już tak miałam ze zrobiłam beta hcg w 12 dpo i miałam 12,96 a dwa dni później < 1,70. Teraz równe 10,00 a dwa dni po <3,55. No coz to była moja pierwsza inseminacja na naturalnym cyklu. Następny będzie stymulowany i zobaczymy czy coś się z tego urodzi
![]()
Poczekaj jeszcze ze dwa dni, może @ nie przyjdzie?Dziewczyny zrobiłam dzis test … 11 dni po iui . Negatywny…![]()
Właśnie zastanawiam się czy może nie za wczesnie. Czytałam ze zagnieżdżenia zarodka potrzeba 6-12 dni … A testy w domu mam kiepskiej jakości. Spróbuje jeszcze w niedziele. Cały czas utrzymuje mi się temp. 37,3Poczekaj jeszcze ze dwa dni, może @ nie przyjdzie?