marzycielko
Fanka BB :)
A wy z jakiego powodu podjeliście decyzję o inseminacji?Na razie inseminacja nie zakończyła się sukcesem mimo dobrej morfologii ;-) Ale wszyscy mamy nadzieję, że będzie dobrze. Trzymam kciuki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wy z jakiego powodu podjeliście decyzję o inseminacji?Na razie inseminacja nie zakończyła się sukcesem mimo dobrej morfologii ;-) Ale wszyscy mamy nadzieję, że będzie dobrze. Trzymam kciuki!
A u was jaki jest powód dla którego podjeliście decyzję o inseminacji?Na razie inseminacja nie zakończyła się sukcesem mimo dobrej morfologii ;-) Ale wszyscy mamy nadzieję, że będzie dobrze. Trzymam kciuki!
Decyzję podjął właściwie mój lekarz. Pół roku, rok, półtora starań... badania... i właściwie wszystko w porządku. Usunęłam polip, obniżyłam TSH, i nadal nic. Zgłosiliśmy się do kliniki niepłodności, badania - i decyzja była bardzo szybka: niepłodność idiopatyczna, nie będziemy tracić czasu w pani wieku (38), będzie in vitro. Ale że czeka się na to pół roku, mój "codzienny" ginekolog zaproponował mi kilka cykli inseminacji w międzyczasie, żeby nie był to okres stracony.A wy z jakiego powodu podjeliście decyzję o inseminacji?
Głowa do góryDziewczyny z 14.02 . Od 2dni boli mnie brzuch; bóle jak przed menstruacja ;( cały czas mam w głowie że lada moment dostanę okresu ;(
Trzymam kciukiCześć wszystkim!
Bardzo proszę o kciuki w najbliższy piątek... pomiędzy jedną pracą a drugą wpadnę na kolejną inseminację ;-) - niemal dosłownie, bo ginekolog jest przy tej samej ulicy.
Na razie widać 2 całkiem zacne pęcherzyki jak na ten moment...
Jedno, co mnie niepokoi, to moje zawroty głowy. Gin twierdzi, że nie mają nic wspólnego ze stymulacją. A zaczęły się dokładnie od momentu, gdy po poprzedniej zaczęłam brać progesteron... Czy Wy jakoś reagowałyście na leki?
Dzięki! :-)Trzymam kciuki
Ja jestem po wizycie w klinice lekarza powiedział że wyniki są lepsze niż ostatnio mimo że morfologia wyniosła 0% i żeby nie zwracać na to szczególnej uwagi
Za to cos mojej jajeczka rośnie zbyt wolno e tym cyklu
Dostałam listę badań przed inseminacji, jeżeli który wyniki wyjdzie zły to nie dopuszczą nas do inseminacji?
Proszę o odpowiedź chyba wszystkim zlecają te badania z krwi
Badanie grupy krwi, HIV, HDR HBsAg, toksoplazmoza cytologia i stopień czystości pochwyDzięki! :-)
To dobre wieści!!!
A jakie dokładnie badania? Oczywiście też miałam badanie krwi, tzn. trzeba było przynieść to, co już mam i powtórzyć nieaktualne + HSG i wymaz.
Moim zdaniem standard, u mnie było ich jeszcze więcej.Badanie grupy krwi, HIV, HDR HBsAg, toksoplazmoza cytologia i stopień czystości pochwy