Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymaj się, jak nie iui to ivf. Trzeba próbować, a w końcu się uda!!!Moje drogie u mnie test negatywny po 3iui jak tylko przyjdzie okres to zaczynamy rozpoczynać procedurę do invitro. Lata lecą a i już psychicznie za długo .
To walczymy dalej razemBeta 0.138 czułam że nic z tego nie będzie może w następnym miesiącu się uda
Dokładnie, wkoncu się uda, nie ma ze nietrzymaj się, jak nie iui to ivf. Trzeba próbować, a w końcu się uda!!!
Hej ja sprawdzam 20.04 , jak negatyw też rozpoczynam ivfMoje drogie u mnie test negatywny po 3iui jak tylko przyjdzie okres to zaczynamy rozpoczynać procedurę do invitro. Lata lecą a i już psychicznie za długo .
No jasna sprawaHej ja sprawdzam 20.04 , jak negatyw też rozpoczynam ivfbędziemy się wspierać
Ja dostałam globulki z progesteronem dopiero od poniedziałku a zabieg miałam wczorajHej Dziewczyny . Ja jestem dzis po 2 IUI , pierwsza nieudana. Ale gryzie mnie pytanie wxzoraj pęcherzyk mial 17 mm o 17 wizielam zastrzyk z ovitrelle i dziś o 12 był IUI i od jutra wieczora mam brac luteinę 2 globulka po 200mgr . Pomocy czy to nie zaszkodzi ?
Cześć! U mnie też monitoringu po nie było... 2 IUI nieudane, ale nie wiem, czy ma to związek ;-)Jak sobie radzicie z czekaniem do dnia wykonania testu lub bety ? Bo monitoringu w celu sprawdzenia czy doszło do owulacji u mnie nie bedzie.
Dla mnie to drugi dzień czekania a już czuję się tym przytłoczona i zrezygnowana, że się nie udało. Test z krwi mam wykonać 22.04.