coca
Fanka BB :)
Jezu, dopiero zauważyłam, że nie napisałam wyniku [emoji2356] 14,31 Gdzieś na grupie wyczytalam, że żeby stwierdzić, że była owulacja to musi być ponad 20.
Wybacz, ale to bzdura. Wynik jest ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezu, dopiero zauważyłam, że nie napisałam wyniku [emoji2356] 14,31 Gdzieś na grupie wyczytalam, że żeby stwierdzić, że była owulacja to musi być ponad 20.
Dobry wynikJezu, dopiero zauważyłam, że nie napisałam wyniku14,31 Gdzieś na grupie wyczytalam, że żeby stwierdzić, że była owulacja to musi być ponad 20.
No to w sumie mnie cieszy, że to bzdura. Lepiej dla mnieWybacz, ale to bzdura. Wynik jest ok.
Dziękuję za odpowiedź, to już zostaje mi tylko czekać na rozwój sytuacjiDobry wynikowulacja była
Musi być tak ponad 6-8 (zależnie którego lekarza zapytać). Plus progesteron wydziela się skokowo w przeciągu całej doby więc przy badaniu mogłaś trafić na te niższą wartośćJezu, dopiero zauważyłam, że nie napisałam wyniku14,31 Gdzieś na grupie wyczytalam, że żeby stwierdzić, że była owulacja to musi być ponad 20.
Super, dziękujęMusi być tak ponad 6-8 (zależnie którego lekarza zapytać). Plus progesteron wydziela się skokowo w przeciągu całej doby więc przy badaniu mogłaś trafić na te niższą wartość. Jest git
.
No to w sumie mnie cieszy, że to bzdura. Lepiej dla mniedziękuję
Dziękuję za odpowiedź, to już zostaje mi tylko czekać na rozwój sytuacji![]()
Nie zabrzmiało źle ;D no nic, zostaje mi czekać kilka dni. W środę idę do lekarza omówić ewentualną kolejną (ostatnia) inseminacje. A w piątek się dowiem czy będzie ona potrzebna.Nie chciałam, żeby to zabrzmiało zle [emoji16] mi lekarz ostatnio tłumaczył to co już lady napisała, ze prog w ciągu doby wydziela się skokowo i pojedynczy pomiar wcale nie jest aż tak miarodajny, jeśli chodzi o sama jego wartość. Rano może być 6 a 4 godziny później już 12, później znów mniej, a później znów więcej. Dlatego wielu ginekologów potwierdza owulacje po progu nawet rzędu 5, niektórzy mówią o 3, bo bez owu to jest zdecydowanie dużo niższy. Twoja wartość jeśli trafiła na niższy moment jest super, a jeśli trafiła na wyższy to tez jest jak najbardziej w porządku. Mamy tu na forum koleżankę która na początku ciąży startowała z progiem 7 i tak sobie ładnie sam rósł razem z beta [emoji3526] a ja myśle, ze trafiła po prostu na ten „dołek” w ciągu dnia [emoji6]
Nie zabrzmiało źle ;D no nic, zostaje mi czekać kilka dni. W środę idę do lekarza omówić ewentualną kolejną (ostatnia) inseminacje. A w piątek się dowiem czy będzie ona potrzebna.![]()
Zrobiłam dzisiaj test i czysta biel.. Idę jutro omówić kolejną inseminacje oraz badania immulogiczne. :/Oby nie [emoji1696][emoji1696][emoji1696][emoji1696]