Witam Wasja 14lutego miałam 2inseminacje. Czytam Was żeby mieć więcej motywacji
dobrze mieć wsparcie osób które to samo przeżywają ;( od roku jestem w Klinice Bocian tyle się napatrzyłam na pary że aż jak tam jestem to mam łzy w oczach ile osób ma taki problem I kolejna osoba która podobnie testuje bo miała 14 lutego inseminację. To czekamy razem
ja również 14 lutego i też 2 inseminacja.
reklama

BiałystokHej a gdzie w Bocianie się leczysz bo ja Białystok
Ja tak mam napisane że 12-14 dni po inseminacji. Także chyba zrobię w sobotę 26 to powinno już być normalnie wiarygodneKiedy robimy test ;D? Ja mam 28.02 ale strach jest. Zawsze jak miałam test robić to już były bóle jak przed okresem ;(
 bo po 1 robiłam 13 dni po i już wynik był pewny
 bo po 1 robiłam 13 dni po i już wynik był pewny 
Daj znać zrobię po TobieJa tak mam napisane że 12-14 dni po inseminacji. Także chyba zrobię w sobotę 26 to powinno już być normalnie wiarygodnebo po 1 robiłam 13 dni po i już wynik był pewny

OkDaj znać zrobię po Tobietrzymam kciuki żeby Walentynki były szczęśliwe

no miejmy nadzieję że będą szczęśliwe
 no miejmy nadzieję że będą szczęśliwe 

Natalija_26
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny moja beta z wtorki 10,00 a dzisiaj <3,55  także walczymy kolejny cykl, tym razem stymulowany na Lamette.
 także walczymy kolejny cykl, tym razem stymulowany na Lamette.

także walczymy kolejny cykl, tym razem stymulowany na Lamette.
 także walczymy kolejny cykl, tym razem stymulowany na Lamette.Elwira99
Zaciekawiona BB
Moja Beta pozostała bez zmian 2,30Hej dziewczyny moja beta z wtorki 10,00 a dzisiaj <3,55także walczymy kolejny cykl, tym razem stymulowany na Lamette.

lady_in_blue
Fanka BB :)
Czyli niestety biochemHej dziewczyny moja beta z wtorki 10,00 a dzisiaj <3,55także walczymy kolejny cykl, tym razem stymulowany na Lamette.
reklama

Natalija_26
Zaangażowana w BB
Niestety tak, chodź miesiączki nie mam jeszcze ale już brzuch boli wiec zapewne dostanie jutro.Czyli niestety biochem?

Podziel się: