reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

INSEMINACJA 2022

Ja już jestem po rozmowie i w czwartek idę na kontrolę, jeśli lh będzie niskie to wtedy zastrzyk w piatek i inseminacja w sobotę, ogolnie nie chciałabym zastrzyku, bo ostatnio za mocno emocjonalnie do tego podeszłam i było mi słabo przez 20 min, jednak wolałabym żeby same pękły
A zastrzyk robiłaś sama czy ktoś Ci go wykonywał? Ja robiłam całą stymulację zastrzykami, ale fakt, że pierwszy był w pełnej panice :-D Jak pomyślałam, że tak długą igłę mam w siebie wbić... 😱💉

reklama
Ja już jestem po rozmowie i w czwartek idę na kontrolę, jeśli lh będzie niskie to wtedy zastrzyk w piatek i inseminacja w sobotę, ogolnie nie chciałabym zastrzyku, bo ostatnio za mocno emocjonalnie do tego podeszłam i było mi słabo przez 20 min, jednak wolałabym żeby same pękły 😅 Ja Ci powiem z doświadczenia ze ja bym zrobila pierwsza na stymulowanym ale chciałam spróbować:( Plus ja z mężem jesteśmy w doskonałej kondycji, jedynie ten wrogi sluz 😭😭😭
Ten cholerny wrogi śluz.....nawet niewiem skąd się to bierze ,a do soboty nie urosna ci za bardzo te pęcherzyki?fajnie,że masz 3 pęcherzyki, może będą bliźniaki 😊 ja jeszcze muszę sobie poczekać, dopiero we wtorek mam wizytę, później pewnie stymulacja i dopiero iui

A zastrzyk robiłaś sama czy ktoś Ci go wykonywał? Ja robiłam całą stymulację zastrzykami, ale fakt, że pierwszy był w pełnej panice :-D Jak pomyślałam, że tak długą igłę mam w siebie wbić... 😱💉
A po tej stymulacji w zastrzykach ile miałaś pecherzykow

ja jak musialam brac zastrzyki po droznosci jajowodow to wbijal mi je mój narzeczony bo ja nie byłam w stanie ;p

Podziwiam Cię 🥰😘😚 mnie mąż kłuł ovitrellem raz na pękniecie na cyklu naturalnym, ale to z pół roku temu i teraz pewnie też on, nie dam rady sama 😅🤣

reklama
Ten cholerny wrogi śluz.....nawet niewiem skąd się to bierze ,a do soboty nie urosna ci za bardzo te pęcherzyki?fajnie,że masz 3 pęcherzyki, może będą bliźniaki 😊 ja jeszcze muszę sobie poczekać, dopiero we wtorek mam wizytę, później pewnie stymulacja i dopiero iui
Dlatego w czwartek jestem na kontroli, wtedy lekarz podejmie decyzję i zobaczy , bo na pewno będą 3 , ale czy mają komórkę jajowa tego nie wiem:( ale próbuje z całych sił bo oprócz nadzieji to chyba nic mi już nie zostało :)

Do góry