Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobre pytanie. Podpinam się. Ja idę za tydzień na pierwszą wizytę. Czy mogłabyś napisać jak wyglądają przygotowania do zabiegu? Czy musiałaś tylko robić badanie krwi a mąż oddał nasienie? Jak długo byłaś na hormonachy,aby wychodowac największy pęcherzyk? Ile te leki kosztowały? Ja kiedyś brałam clotsybegit ale to przy zwykłym monitoringu jak miałam małe pęcherzyki. Dziękuję z góry za podpowiedź.Hej,
29 czerwca mam badania krwi i potem między 1 lipca a 3 lipca czeka mnie inseminacja. Czy komuś udało się za pierwszym razem ?
Dobre pytanie. Podpinam się. Ja idę za tydzień na pierwszą wizytę. Czy mogłabyś napisać jak wyglądają przygotowania do zabiegu? Czy musiałaś tylko robić badanie krwi a mąż oddał nasienie? Jak długo byłaś na hormonachy,aby wychodowac największy pęcherzyk? Ile te leki kosztowały? Ja kiedyś brałam clotsybegit ale to przy zwykłym monitoringu jak miałam małe pęcherzyki. Dziękuję z góry za podpowiedź.
Rany, gdzie takie ceny? Wydaje mi się sporo choć wiadomo każdy ma inny proces leczenia.Hejka, badanie nasienia i badanie wiązania z hialuronem i genetyczne to pierwsze badania, które musieliśmy wykonać żeby zakwalifikować się wgl do inseminacji. Przed samą inseminacją badanie infekcyjne i hormonalne. Koszt badań 2500zł. Zastrzyki przed inseminacją które dostałam 600zł i suplementy męża 350zł, wizyty ok. 700zł plus sama inseminacja 1150zł.
No to chyba w zależności od indywidualnej sytuacji, nasza inseminacja niestety nie udana. Podejdziemy jeszcze raz.Rany, gdzie takie ceny? Wydaje mi się sporo choć wiadomo każdy ma inny proces leczenia.
U nas badania ok 800 dla obojda, moje leki i zastrzyk 210 i inseminacja 950 i wydawało się sporo jak na 1 raz. Oczywiście mówię tylko o tym co konieczne do inseminacji bo w marcu i kwietniu mieliśmy inne badania(np nasienia) ale tego nie liczę do inseminacji