Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja o IO wiem od 3 lat i nie mam pcos, w sumie innych objawów też nie, no może lekka otyłość +7 kgJa o IO wiem od Ok miesiąca. A to nie jest tak, ze przy IO nieregularne okresy mogą być przez PCOS? Bo IO i PCOS lubią chodzić w parze
ja również nie mam PCOS, ale bardzo często idzie to w parze z IOJa o IO wiem od 3 lat i nie mam pcos, w sumie innych objawów też nie, no może lekka otyłość +7 kg
Ok rozumiemja również nie mam PCOS, ale bardzo często idzie to w parze z IOa koleżanka zapytała o to czy okresy są regularne. Nie słyszałam, żeby samo IO rozregulowywało cykl, dlatego wspomniałam o PCOS
Czy odczuwasz jakieś skutki uboczne? Czytałam że niektóre dziewczyny mają po tym mdłościTak tak ja mam właśnie ten komplet.Lecze to Metformina
Dla dodatkowej motywacji założyłam sobie konto na tik toku gdzie wstawiam przepisy z rozpiski od dietetyczki i food booki z całego dniaKupiłam też kilka książek z przepisami dla io i na pewno będę je testować. Jak chciałybyście podpatrzeć to dajcie znać
![]()