• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Interpretacja hcG - brak zarodka

Mam podobna sytuacje ost miesiaczke mialam 15.08.18 r 27.09.18 beta wynosila 29030 niby jestem w 7 mym tygodniu, ale lekarz nie widzial zarodka tylko pecherzyk ciazowy a w nim pecherzyk zoltkowy 04.10.18 znow zrobilam bede i jest 71864.... Nie wiem co myslec, w lutym poronilam puste jajo plodowe myslicie, ze moge miec nadzieje?

reklama
Mam podobna sytuacje ost miesiaczke mialam 15.08.18 r 27.09.18 beta wynosila 29030 niby jestem w 7 mym tygodniu, ale lekarz nie widzial zarodka tylko pecherzyk ciazowy a w nim pecherzyk zoltkowy 04.10.18 znow zrobilam bede i jest 71864.... Nie wiem co myslec, w lutym poronilam puste jajo plodowe myslicie, ze moge miec nadzieje?
Hej,jeżeli jest ciałko żółte to nie masz co się denerwować. Miałam taką samą sytuacje,a już jestem w 11 tyg.

Bardzo sie martwie, bo poprzednia ciaze poronilam, zas dziewczyny mowia, ze przy tak wydokiej becie 71864 powinno wszystko byc widoczne, ale mowisz, ze mam te szanse? :) moze on nie widzial tego zarodka nie wiem....
Może być że ma stary sprzet czy coś. Poczekaj troszke. Ja zarodek zobaczyłam w 8t1d wedlug om a według usg był 7t6d. A mój ginekolog ma nawet dobry sprzęt.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry