reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Ja brałam cerazette i nie miałam okresu w ogóle (raz od razu po połogu był i to wszystko), używalismy gumek ostatnio a teraz moja infekcja jest antykoncepcją samą w sobie, brrr...

reklama
A mnie w nocy zaczal brzuchol bolec tak malpowo ehhh i teraz z rana dalej boli,chyba sie @ zbliza u mnie w koncu 2 dzien bez tabsow dzisiaj im szybciej przyjdzie tym szybciej sobie pojdzie....

Heh a ja znow mam plamienia.... Dwa dni mialam spokoj po @ i znow....
OMG... jeszcze kilka dni tylko i Novynette :cool2:

Mam nadzieje ze bedzie jakos normalnie, bo inaczej celibat bedzie se ciagnol wiecznie....
To w zasadzie bez sensu mi brac tabsy skoro w ciagu ostatniego miesiaca mielismy okazje wspolzyc moze 2 razy :wściekła/y:

nimfii tabsów nie biorę, ja mam spiralę założoną, ale w poniedziałek idę do gina na usg, bo mnie to niepokoi :zawstydzona/y: i ten celibat mnie wkurza, bo znowu mam ochotę na sex :wściekła/y:

Dziewczyny a Ja mam pytanie.
U mnie leci dzisiaj 4 dzien przerwy miedzy tabsami a @ u mnie brak,mam tam jakies bole brzucha i jajnikow ale @ jak nie bylo tak nie ma dalej i zaczynam sie juz powoli tym martwic :sorry2::nerd: czy powinlam isc z tym do lekarza czy jak przyjdzie mi czwartek czy powinlam kontynuowac branie tabletek,Ja nie mam pojecia co mam robic teraz :baffled:

Ssabrinaa kurcze to dziwne ze nie dostalaś okresu bo w tej przerwie jednak powinien się pojawić, ja pewnie na Twoim miejscu bym poszła do lekarza albo chociaz zadzwoniła i zapytała co dalej czy brać tabsy czy co? zeby Ci pozniej antykoncepcja się nie popitoliła

ssabrinaa a czy to bylo pierwsze opakowanie nowych tabsow czy moze drugie z kolei? Gin mi mowila ze przy pierwszym opakowaniu tabsow @ nieraz nie wystepuja.
Ale skoro jest to okej ;)

Pamietam ze ja nieraz dostawalam @ dopiero na 5-6 dzien odstawienia, takze spoko....

Aaaa dzis startuje z Novynette! Nareszcie!
Bo teraz "dla odmiany" mam ciagle plamienia i krwawienia na zmiane juz trzeci tydzien przez cerazette :-(

reklama
nimfii to bylo moje pierwsze opakowanie,no ale @ przylazla wiec jest wszystko ok,cale szczescie :-) Super ze i Ty zaczynasz swoje nowe tabsy,moze wkoncu Ci sie te krwawienia unormuja i bedziesz miala 1 @ w miesiacu :tak:

Do góry