reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

reklama
Ankush my też cały czas mamy problem z oczkiem i chyba skończy się na tym udrożnianiu, a nie jesteś nadal na diecie bezmlecznej? Ja się jakoś trzymam, dziś piekę ciasteczka kukurydziane, zaraz zamieszczę link do fajnej stronki dla mam na diecie bezmlecznej. Jak nie jem nabiału, to Mały ma ładną skórkę i zbrzuszkiem lepiej. A uwas AZS tak, mój Mały tez ma wrażliwą i czasem zaczeriwnioną w zgięciach. Kąpięgo w Balneum is maruje tym kremem i jest dobrze.

Angun niby dermatolog stwierdziła to Azs właśnie nabiału nie jadłam ale w niedziele i wczoraj zjadałam w końcu serek i tuńczyka z jajem i ogórkiem ...może po tym! Ogólnei skóra najgorsza jest na rękach czerwona i zarazem sucha taka lakierowana i z tą szyjką walczę ale już nie mam sił chwilowo przygasa...kąpałam w emolium to na szyi i zgiecia zrobiła sie skóra żywcem czerwona odłożyłam w tamtym tyg może spróbuje w tym co ty...?! a chodziłaś z Artim do okulisty?co z tym oczkiem my we wtorek idziemy za tydzień aż się boje już płaczę ze strachu ...

Ja nie chcę sobie przypominać ani ciąży, ani porodu, ani pierwszego miesiąca! Teraz jest juz dużo lepiej i niech tak zostanie.

Ja po prostu nie mogę czytać o tym jak Wy karmicie piersią pomimo trudnosci na początku. Ja miałam małą zaraz po porodzie 2 godziny, próbowałam ja przystawiać ale sobie nie radziłam. Na początku położna mi pomogła, ale nie mogła być ze mna cały czas. A na oddziale to juz nikt mi nie pomógł:-( Po powrocie do domu robiłam wszystko zeby rozbudzić laktację, chodziłam do poradni laktacyjnej, odciągałam regularnie i doopa! Przykro mi strasznie, ze nie potrafie swojego dziecka wykarmić:-(

AnnaJ007 masz racje źle się wyraziłam (wiem że jesteś pielęgniarką, więc jeśli Cię uraziłam, to moja wina), obsługa to Cię chociaż obsłuży:-D ciekawe na co idą nasze skladki

Ankusch jeszcze nie mam umowionej wizyty,ale juz powinnam sie za to zabierac. Mnie tez to martwi,tym bardziej,ze wiem jak wyglada to urzadzenie do udrozniania a u takiego Maluszka to juz w ogole strach.
A probowalas Malej smarowac ta szyjke 2 razy dziennie poza kapaniem w emolium?

kochana czym ja już nie smarowałam..byliśmy tez u dermatologa na początku tego roku przepisuje maści i po nich to samo..zasypka też chwilowo pomaga ona ma grubą szyjkę i podbródek i zaciska..a próbowałaś masować to oczko u nas niestety to nie pomogło ani antybiotyk:-( a wiesz cos więcej o tym zabiegu czy boli,ile trwa itp????

margana ja karmiłam małą tylko do 8 tygodnia i to pół na pół, na początku też się tym dołowałam w większej mierze przez presję otoczenia matki polki karmiącej, ale już to olałam jestem cudowna mamą, aLenka na MM szczęśliwa i pięknie rośnie a ja wcale nie czuje się gorsza, nie smutkaj się :-)
aneczka składki idą na uposażenia prezesów zusu i na ciągłe nagrody dla nich za wybitne osiągnięcia :-D

margana - a kto jak nie Ty przyrządza Natalce mleczko, kto ją karmi? Ty!!! Ona czuje Twoją miłość i to że się nią tak opiekujesz i proszę się nie dołować. JESTEŚ DLA NIEJ NAJLEPSZĄ MAMĄ NA ŚWIECIE.

reklama
mojej też ropieje oczko ,ale na razie licze że antybiotyk pomoże :tak: ,angun nie strasz ,bo jak pomyśle że jej to nie minie to aż się boję pomyśleć co dalej a jeszcze mi lekarka powiedziała że to nawet 2 lata może się ciągnąć :szok:

Do góry