elizabennett
Fanka BB :)
Wprost jest najlepiej :-) Zwlaszcza ze my tutaj o wszystkim rozmawiamy, jak widze, bez problemu, hehe. Wiesz, wlasnie poszukalam troche w necie i wyszlo, ze te prezerwatywy ktorych uzywamy maja 98% skutecznosc, tabletki przy perfekcyjnym zazywaniu 99.7%, przy typowym uzytku skutecznosc 92%, NuvaRing tak samo jak tabletki. Jak dla mnie wyniki niezle i tylko sie upewnilam, ze gumki sa ok 
Poza tym, przeciez nawet w naszym gronie sa dziewczyny, ktorym sie malenstwa urodzily jako rezultat stosowania tabletek, zapytaj Loliszy ;-) Wydaje mi sie wiec, ze przy tym i przy tym ryzyko jest porownywalne.
Poza tym, przeciez nawet w naszym gronie sa dziewczyny, ktorym sie malenstwa urodzily jako rezultat stosowania tabletek, zapytaj Loliszy ;-) Wydaje mi sie wiec, ze przy tym i przy tym ryzyko jest porownywalne.
Masakra jakaś. Odechciewa mi się kolejnych podejść ale wiadomo, małż też ma potrzeby. Jak byłam u gina 6 tygodni po porodzie, powiedział że wszystko ładnie się zagoiło i że podczas karmienia piersią będzie dyskomfort. Ale kurcze nie wiem czy to tak powinno wyglądać. Chyba blizna mnie tak boli, jakby mi ją rozrywało. Czy któraś z Was też tak ma??
na początku bolało jak jasna chulera, później bardzo powolutku za każdym razem ból malał i malał...polecam mnóstwo żelu intymnego, cierpliwości i przytulańców ;-)