U
użytkownik 838
Gość
beti2223 jak karmisz piersia to nie musisz jeszcze nic stalego dawac. Masz czas do 6 mies a w tym czasie mozesz karmic wylacznie piersia. I nie patrz co inni robia, rob jak sama czujesz i uwazasz...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja tez jest na tym mleku i ja robie tak 150 ml wody 5lyzek mleka i 3-4 lyzki kaszki i malej daje lyzeczka bo z butli nie chcea na razie sprobuje jak mowi Aga. Tylko moglabys powiedziec dokladniej jakie proporcje wody i mleka? melko mam Aptamila Hungry Baby, Maly zjada 210ml (chociaz dzis jak zjadl pare lyzeczek kaszki to mleka tylko ok 160ml).
Jak czesto w ogole dajecie kaszki/kleiki? ja myslalam, zeby zaczac od 1x dziennie rano i zwiekszac stopniowo do 3x. Maly je obecnie 4x po 210ml (czasem zostawia 30-40ml) i nie budzi sie w nocy, ale mimo to robi sie mala pyza. Mnie sie tam podoba, ale matka mi marudzi, ze jest za gruby![]()
no i mleko oczywiscie a my bylysmy sie dzis zwazyc i Victoria ma 7 kilogramownie mierzyli ale znow urosla bo ciuszki musza byc od 6 do 12 miesiecy
spodenki jak sa od 6-9 to sa za krotkie
![]()
moja dobrze rośnie na cycusiu tylko nocki słabo bo dużo je a rano mokra się budzi
myślę że teraz z 8 będzie jak nic.
A tylko na cycku byla...
Nawet zakupy jeszcze nie zrobione
No nie mam kiedy,najpierw dzieci chore,potem mąż.Jutro idzie do pracy,jak wróci to musimy cho częśc kupic,w niedzielę dalszą częśc i coś muszę ugotowac wreszcie
Nie wiem jak ja to zrobię bo Matt ostatnio płacze jak tylko się na chwilę oddalę,zrobił się taki nerwowy przez to ząbkowanie
Ciągle by na rękach siedział
Obiad ledwo jakiś "gwizdany" robię a jak tu święta przygotowac?P całymi dniami będzie w pracy,chyba coś w nocy będę piec,gotowac
Jakoś nie mam świątecznego nastroju
Eee tam,nie żarło najważniejsze.Rodzina zdrowa,dzieci uśmiechnięte i parę dni razem w domku to są święta a jedzenie-jak dla mnie rzecz drugorzędna;-)