reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
To superDziewczyny odebrałam wynik amh i na szczęście po roku tylko trochę spadło![]()

Madziarka82
bardzo się cieszę, bo u mnie po pół roku spadło o 50%
Dziewczyny odebrałam wynik amh i na szczęście po roku tylko trochę spadło![]()
eij
bardzo się cieszę, bo u mnie po pół roku spadło o 50%![]()

Decydujemy się na in vitro. Podobno to dla nas najlepsze rozwiązanie. Dobiorą odpowiednią metodę.O kurczei co lekarz na to? Czy nie mieliście jeszcze konsultacji?
Be_More_Happy
Dziękuję Kochana za odpowiedźJa biorę acard cały czas od jakichś 3 m-cy zawsze na wieczór. Łatwiej mi się robią siniaki i bardzo obfite miesiączki przy nim mam, ale nie wiem jak mogłabyś sobie nic zaszkodzić skoro ma on pomóc donosić ciążę i bierze go setki kobiet także spokojnieJa też chciałbym zejść z niektórych leków zwłaszcza thyrozolu i metforminy, ale nie wiem czy mi się to uda. Wszystko zależy od wyników. Ja bym słuchała lekarza.

Be_More_Happy
Super , że wszystko idzie w dobrym kierunku . Trzymam kciuki abyś jutro po szczepionce dobrze się czuła a na pewno tak będzieMam nadzieję że takPojutrze szczepionka 2 dawka i obym się w miarę czuła bo w czw monitoring. Wg apki owu w sob i wtedy transfer ok 1-2.7. Im bliżej tym bardziej o tym myślę, ale remont i praca skutecznie mi zajmują myśli i mało czasu zostaje na cokolwiek innego
![]()

eij
Trzymam kciukiDecydujemy się na in vitro. Podobno to dla nas najlepsze rozwiązanie. Dobiorą odpowiednią metodę.

Be_More_Happy
A teraz już nie bierzesz ?Ja brałam cały cykl z wyłączeniem miesiączki![]()
reklama
Be_More_Happy
Trzymam kciukiDecydujemy się na in vitro. Podobno to dla nas najlepsze rozwiązanie. Dobiorą odpowiednią metodę.

Podziel się: