Właśnie tak tez przeczytałam na kilku stronach, ale wolałam zapytać Was tutaj bo macie doświadczenieKażdy progesteron podnosi temperaturę to normalne mi nawet do 37,4 skacze![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie tak tez przeczytałam na kilku stronach, ale wolałam zapytać Was tutaj bo macie doświadczenieKażdy progesteron podnosi temperaturę to normalne mi nawet do 37,4 skacze![]()
Tak skacze, trzymam kciukiCześć. Jestem 9 dzień po inseminacji. Biorę 3 razy dziennie Utrogestan. Dzisiaj skoczyła mi temperatura do 37st. Ja ogólnie mam niska swoją temperaturę. Czy któraś z Was miała podniesiona temperaturę przy braniu tego leku?
Dziękuję za odpowiedź![]()
Nie dziękujęTak skacze, trzymam kciuki![]()
Zaciśnięte potrójnieDziewczyny dziś mam wizytę o 13:30 . Proszę Was o kciukiDam znać po wizycie
ZacisnieteDziewczyny dziś mam wizytę o 13:30 . Proszę Was o kciukiDam znać po wizycie
Zacisniete![]()
![]()
DziękujęZaciśnięte potrójnie![]()
Dziewczyny dziś mam wizytę o 13:30 . Proszę Was o kciuki [emoji3531][emoji3531] Dam znać po wizycie
W gotowościDziewczyny dziś mam wizytę o 13:30 . Proszę Was o kciukiDam znać po wizycie