SuperWczoraj dzwoniła Doktor, wartości hormonów super, wiec teraz czekaMY do piątku na hormony I pierwsze usg [emoji16][emoji16][emoji16]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperWczoraj dzwoniła Doktor, wartości hormonów super, wiec teraz czekaMY do piątku na hormony I pierwsze usg [emoji16][emoji16][emoji16]
Super [emoji3590][emoji3590][emoji3590] jak będziesz mieć zdjęcie to wrzucaj [emoji846]
Kciuki sąKochane proszę Was dziś niezmiennie o kciukiMam dziś badania prenatalne, stresuję się . Mało co spałam dziś ,oby było dobrze
Trzymamy jak zawszeKochane proszę Was dziś niezmiennie o kciukiMam dziś badania prenatalne, stresuję się . Mało co spałam dziś ,oby było dobrze
Kciuki zacisniete, bedzie dobrzeJasneee![emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji8]
Kochane proszę Was dziś niezmiennie o kciukiMam dziś badania prenatalne, stresuję się . Mało co spałam dziś ,oby było dobrze
Kochane proszę Was dziś niezmiennie o kciukiMam dziś badania prenatalne, stresuję się . Mało co spałam dziś ,oby było dobrze
GratulacjeHej!!! Wlasnie odebrałam, beta z dzisiaj 108, czyli od wtorku uroslo z 18.6, wg kalkulatora to dobry przyrost, ale jak ogladam na forach takie wystrzelone w kosmos to się zastanawiam czy nie za mało? [emoji3062]