eij
Fanka BB :)
No właśnie, czekamyI jak po wizycie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie, czekamyI jak po wizycie?
I jak po wizycie?
SuperHejka! Wizyta bardzo dobrze, serducho jak dzwon, prawie 180Mała rozwija się prawidłowo, ma całe 3cm.
Krwiaka już nie widać, więc chyba go wylerzałam. Ciaza prawidłowa, ale do końca trymestru mam się bardzo oszczędzać i dużo leżakować, bo Doktor mówi, że to jeszcze wrażliwe 2 tyg i lepiej uważać, bo nie wszystko tez na usg jest widoczne, a po prenatalnych raczej będę mogła wrócić do normalnej aktywności.
Także.. mój mąż ma przekichane [emoji3059]
Dzięki za kciuki. Jak zawsze pomogły.
SuuuperHejka! Wizyta bardzo dobrze, serducho jak dzwon, prawie 180Mała rozwija się prawidłowo, ma całe 3cm.
Krwiaka już nie widać, więc chyba go wylerzałam. Ciaza prawidłowa, ale do końca trymestru mam się bardzo oszczędzać i dużo leżakować, bo Doktor mówi, że to jeszcze wrażliwe 2 tyg i lepiej uważać, bo nie wszystko tez na usg jest widoczne, a po prenatalnych raczej będę mogła wrócić do normalnej aktywności.
Super![]()
swietne wiesci i na pewno duza ulga dla Ciebie, juz mozesz powoli odetchnac i sie nie bac
![]()
![]()
Suuuper [emoji3531][emoji3059] już spora dzidzia rośnie . Całe szczęście, że krwiak zniknął [emoji3526] Odpoczywaj jak najwięcej [emoji3059]
CudownieHejka! Wizyta bardzo dobrze, serducho jak dzwon, prawie 180Mała rozwija się prawidłowo, ma całe 3cm.
Cudowniebardzo się cieszę [emoji7]
Samopoczucie lepiej ale staram się wykorzystać więcej odpoczywać bo jednak krwiaczek jest i brudze cały czas.. co do jazdy w pierwszą stronę jechałam na leżąco a później na siedząco bo doktorka mówiła że to w niczym nie grozi.. ale później oczywiście wymioty i męczarnią jak to po długiej drodze..Ja również!
A jak u Ciebie samopoczucie?
Jak trasę zniosłaś?
Mnie też raczej czeka podróż 3h, może masz jakieś rady?[emoji16]
Samopoczucie lepiej ale staram się wykorzystać więcej odpoczywać bo jednak krwiaczek jest i brudze cały czas.. co do jazdy w pierwszą stronę jechałam na leżąco a później na siedząco bo doktorka mówiła że to w niczym nie grozi.. ale później oczywiście wymioty i męczarnią jak to po długiej drodze..