reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hejka! Wizyta bardzo dobrze, serducho jak dzwon, prawie 180 :) Mała rozwija się prawidłowo, ma całe 3cm.
Krwiaka już nie widać, więc chyba go wylerzałam. Ciaza prawidłowa, ale do końca trymestru mam się bardzo oszczędzać i dużo leżakować, bo Doktor mówi, że to jeszcze wrażliwe 2 tyg i lepiej uważać, bo nie wszystko tez na usg jest widoczne, a po prenatalnych raczej będę mogła wrócić do normalnej aktywności.
Także.. mój mąż ma przekichane [emoji3059]
Dzięki za kciuki. Jak zawsze pomogły.
I jak po wizycie?

Hejka! Wizyta bardzo dobrze, serducho jak dzwon, prawie 180 :) Mała rozwija się prawidłowo, ma całe 3cm.
Krwiaka już nie widać, więc chyba go wylerzałam. Ciaza prawidłowa, ale do końca trymestru mam się bardzo oszczędzać i dużo leżakować, bo Doktor mówi, że to jeszcze wrażliwe 2 tyg i lepiej uważać, bo nie wszystko tez na usg jest widoczne, a po prenatalnych raczej będę mogła wrócić do normalnej aktywności.
Super:) :) swietne wiesci i na pewno duza ulga dla Ciebie, juz mozesz powoli odetchnac i sie nie bac :) :)

Suuuper ♥️🥰 już spora dzidzia rośnie . Całe szczęście, że krwiak zniknął ☺️ Odpoczywaj jak najwięcej 🥰

Cudownie ;) bardzo się cieszę 😍

Ja również!
A jak u Ciebie samopoczucie?
Jak trasę zniosłaś?
Mnie też raczej czeka podróż 3h, może masz jakieś rady?[emoji16]
Samopoczucie lepiej ale staram się wykorzystać więcej odpoczywać bo jednak krwiaczek jest i brudze cały czas.. co do jazdy w pierwszą stronę jechałam na leżąco a później na siedząco bo doktorka mówiła że to w niczym nie grozi.. ale później oczywiście wymioty i męczarnią jak to po długiej drodze..

reklama
No to pewnie, jak masz możliwość to korzystaj.
A na leżąco z tyłu czy jako pilot?
Mam nadzieję, że u mnie też nie zaszkodzi.
Samopoczucie lepiej ale staram się wykorzystać więcej odpoczywać bo jednak krwiaczek jest i brudze cały czas.. co do jazdy w pierwszą stronę jechałam na leżąco a później na siedząco bo doktorka mówiła że to w niczym nie grozi.. ale później oczywiście wymioty i męczarnią jak to po długiej drodze..

Do góry